Автор
Woman.bg

Крис Браун за побоя над Риана: Тази нощ преобърна живота ми

Крис Браун разкри шокиращи подробности от нощта през 2009 г., в която нападна бившата си половинка Риана и й нанесе множество телесни повреди. Кадрите с признанията на 28-годишния изпълнител са включени и във филма му "Chris Brown: Welcome To My Life", който излезе в началото на юни тази година. Крис разказва, че любовта между него и звездната красавица от Барбадос умира, след като тя губи доверие в него. Певецът признава на тогавашната си половинка, че я е излъгал и е скрил от нея сексуалните си взаимоотношения с друга жена от неговия екип.

"От този момент нататък Риана ме намрази. Опитах всичко, за да оправя нещата, но тя просто не искаше да ми повярва, че съжалявам и напълно загуби вяра в мен. Започнахме постоянно да се караме и стигахме и до физически сблъсъци. Ще бъда честен - все още обичам Риана, но осъзнавам, че ако бяхме останали заедно, нямаше да можем да спрем да се караме и да се бием. Тя ме удряше, аз й отвръщах и нищо не беше наред. Накрая винаги се чудех защо по дяволите сме заедно. Често имах белези по лицето и тялото от одраскване или удари и трябваше да лъжа, че съм паднал. Никога повече не бих посегнал на жена и искрено съжалявам, че го направих. Чувствах се като чудовище", споделя Крис Браун.



Въпреки споровете и тежките скандали отношенията между двамата влюбени претърпяват най-голямото си сътресение по време на събитие, на което дамата, с която Крис е имал интимни отношения, се появява. Присъствието на жената създава напрежение в двойката и предизвиква почти фатален край на вечерта.

"Тази нощ преобърна живота ми. Бях предупредил тази жена да не идва на събитията, които Риана и аз посещаваме. Вместо това тя дойде при нас и ни заговори и аз вече знаех, че това ще се превърне в проблем. Обърнах се към Риана и тя плачеше. Малко по-късно се скарахме", разкрива още Крис.

В опит да успокои приятелката си Браун й предлага да прочете съобщенията в телефона му, за да се увери, че той не е знаел, че жената, с която някога е имал сексуални отношения, ще бъде на същото събитие. За нещастие обаче тя наистина е уведомила Крис малко по-рано, че ще присъства, но той не видял съобщението.

"Риана се разстрои, хвърли телефона ми и крещеше, че ме мрази. Когато вече бяхме в колата, тя започна да ме удря и то все по-силно. Опита се да ме ритне, но аз не се сдържах и й посегнах. Ударих я с юмрук и когато я погледнах, видях, че устата й кърви. Беше ужасно, плюеше кръв в лицето ми, което ме вбеси още повече. Наистина беше страшно. Тя се опита да изхвърли телефона ми през прозореца. Не исках да се стига до бой и до скандали, просто се опитвах да я успокоя, но не можех, тя не спираше да ми крещи и да ме удря. Ние спряхме и Риана се престори, че изхвърля ключовете от колата ми, а аз слязох, за да ги потърся. В този момент тя започна да крещи: "Помощ! Той иска да ме убие!". Оказа се, че е седнала върху тях, просто е искала да изляза от колата", разказва хитовият изпълнител.



Крис Браун пледира виновен в обвиненията за насилие.


Риана неведнъж е споделяла пред медиите, че Крис е първата й любов и че краят на връзката им е бил много труден за нея.

"Изгубих най-добрия си приятел, защото една нощ просто побеснях и не можех да се контролирам. Все още ми е трудно да се примиря с това и да го призная не само пред себе си, но и пред целия свят", споделя в интервю пред Опра Уинфри Риана.



Четете още: Тя е на 98, той - на 94. Любовта им пламва във фитнес залата