Емилия: Понякога крещя, понякога мълча, понякога преглъщам и тъжа

Емилия зарадва почитателите си в Instagram с трогателен пост по случай Межуднародния ден на жената.

В него тя прави признанието, че не е перфектна и разкрива някои от най-тайните кътчета на душата си. С думите си изпълнителката призовава дамската половина на своите почитатели да обичат истински и никога да не изневеряват на женската си същност.

Постът светкавично събра над 7,000 лайка и одобрението на феновете на поп-фолк певицата.

View post on Instagram
 

"Аз съм Жена!!! Жена, която плаче, жена, която се смее, прощава, обича, ранява. Жена, която се влюбва, греши, танцува, ревнува, целува, прегръща. Аз съм жена понякога силна, понякога слаба. Понякога съм грозна, понякога красива, понякога съм и дебела, понякога слаба. Понякога крещя, понякога мълча, понякога преглъщам и тъжа. Понякога съм ядосана и лоша, понякога добра и съжалителна. Аз съм жена. Аз съм МАЙКА - не перфектна, но много любяща. Аз съм жена от плът и кръв и търся любов, искам любов и създавам любов.

Обичайте истински всичко, до което се докоснете, следвайте женската си същност, никога не изневерявайте на себе си, не изпускайте и най-малката възможност да се почувствате щастливи и най-вече. Никога не се отказвайте от мечтите си! Честит празник на най-нежните и най-ранимите същества на планетата - ние Жените!!!" - написа Емилия.

View post on Instagram
 

Постът ѝ бе придружен и от видео към песента "Майчина обич"