Вече четири месеца Емилия се крие от медийното внимание и от светлината на прожекторите. Това се случи точно след излизането на последната ѝ песен "Турбуленция", която отвя феновете на фолкдивата и месеци наред е най-слушаният попфолк хит. Но въпреки главозамайващия успех на парчето, Емилия се е оттеглила напълно от музикалната сцена и дори не споделя актуални кадри от всекидневието си в социалните мрежи. Включително и от кръщенето и рождения ден на дъщеря си Мира е споделила снимки единствено на детето, без да показва себе си. Подобни действия определено подклаждат слуховете, че певицата е бременна с трето дете.

View post on Instagram
 

До момента фолкдивата нито отрича, нито потвърждава за бременността, но е факт, че още в началото на лятото се оттегли от сцената, без да поясни каква е официалната причина за това. Тогава тя обяви публично онлайн, че преустановява участията си по здравословни причини.

В последното си интервю пред Ladyzone Емилия споделя, че от началото на пандемията до днес почти не излиза от дома си и със семейството ѝ не напускат страната за почивки. Певицата разкри още, че сегашната ситуация я подтиква да се чувства ограничена, а на въпроса защо се е оттеглила от публичното пространство отговаря, че за всичко си има причина, но ще я сподели, когато настъпи точният момент.

View post on Instagram
 

Четете още: Кристиан Костов сподели нещо доста тревожно