Автор
Весела Георгиева

Кристиан Костов сподели нещо доста тревожно

Изпълнителят Кристиан Костoв, който живее и работи в Москва, разкри, че през последния един месец се бори с тежки паник атаки.

След продължително отсъствие от социалните медии Кристиан успокои феновете с думите "Жив съм". Но сподели нещо доста тревожно.

View post on Instagram
 

„Днес за първи път мога да се похваля с ден без паник атаки и тревожност“, разкрива Костов.

Талантливият изпълнител разказа, че всеки ден от живота му през последните седмици е битка, пише "България днес".

View post on Instagram
 

„Проблемът е, че не можеш да избягаш от себе си, трябва да говориш за проблемите си и да намериш на първо място мир със себе cи“, признава младежът.

Това не е първият път, в който Кристиан изпада в подобни състояния, пишат медии. „Изпаднах в дупка, чувствах се, сякаш нищо нямаше значение. Чувствах, че трябва да се кажа от това да правя музика дори в един момент това беше най-лошия период за мен, през 2018 г., мисля“, сподели неотдавна изпълнителят на Beautiful Mess.

21-годишният руснак с български корени признава още, че в момента в Москва отново е пълен локдаун, заради нарастващия брой заразени с коронавирус.

Преди дни друг известен изпълнител - от фолксредите, талантливият Денис Теофиков си отиде твърде млад при неизяснени обстоятелства. Заговори се, че Денис също е имал проблем с паник атаки и депресивни моменти. В момента се води следствие.