Бременна ли е Емилия? Това е въпросът, който вълнува феновете, след като миналата седмица стана ясно, че певицата е отменила всичките си участия.

„Поради непредвидени обстоятелства, всички участия и изяви на Емилия на този етап се налага да бъдат преустановени“, съобщиха администраторите на нейните официални страници във Facebook и Instagram.

View post on Instagram
 


Веднага след известието последователи на изпълнителката заподозряха фаворитката си в евентуална бременност. По думите на немалка част от тях фолкзвездата и любимият ѝ Жорж Башур чакат бебе.

„Емилия, дай боже да си бременна“, „Усещам бебе на път, дай боже всичко да е наред“, пишат хора под поста.

View post on Instagram
 


Други пък изказват мнение, че изпълнителката просто е прекъснала договора си с музикалната компания „Пайнер“, поради което ѝ се налага да спре да спре с изявите на сцена за известно време.

Не липсва и трета версия – че певицата е получила натравяне от храна и е в болница. Нито тя, нито близките ѝ обаче не са я потвърдили подобна информация до момента.

„Да ѝ пожелаем по-леко да пребори това премеждие и да се завърне жива и здрава при семейството си, както и с укрепнали сили на сцената!“, пише последовател на Емилия. Към неговите пожелания за бързо оздравяване се присъединиха и други почитатели на певицата.

А дали причината Емилия да е в болница не е наистина бебе, скоро ще разберем.

View post on Instagram
 

Четете още: Алисия се похвали с нов силикон (Снимки)