Автор
Весела Георгиева

Емрах Стораро ядоса много Теди Александрова, тя каза кой ги е разделил

Теди Александрова реши да разкрие кой е застанал между нея и доста по-младия Емрах Стораро. Певицата направи скандално изявление.

Всичко започва с материал, публикуван в „Телеграф“, в който се споменава, че жената до Емрах Стораро има профил в еротичен сайт. Новината предизвика война между изпълнителката и Емрах и двамата направиха грешката да се изясняват чрез социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Емрах обвини Теди, че има пръст в материалите, които излизат по негов адрес, а самата тя гневно му отвърна, че си прави пиар на неин гръб. Феновете им не останаха безучастни и определиха бившата вече на певеца - "баба", защото е с 11 години по-възрастна от изпълнителя на „Пайнер“. Той пък пусна анкета, в която имаше само две опции за отговор „баба“ и „стара“.

Теди обясни, че е изключително обидена от думите по неин адрес от страна на Емрах и поведението му е неуважително.

View post on Instagram
 

„Сега ще ви кажа, че не трети човек, а баща му - уважаваният Тони Стораро, ни раздели“, категорична е блондинката, която след обидите към нея очаква да й бъдат изплатени парите за работата по трите най-големи хита на Емрах, на които тя е автор, без да получи и една стотинка. Теди заяви, че лично от Тони й е обещано, че ще получи парите си, пише "Хотнюз".