Само няколко месеца след финала на първи сезон на шоуто "Ергенът" изглежда, че Виктор Стоянов, който светкавично се превърна в най-бсъждания мъж в България, е готов за сватба. Припомняме ви, че още преди да бъде излъчен краят на предаването и да разберем коя е дамата, пленила сърцето му в рамките на формата, той сам издаде, че не е необвързан. Нещо повече - истинската му избраница в живота съвсем не е една от претендентките в шоуто.

В разгара на лятото Виктор сложи край на всички предположения и слухове за това коя е приятелката му, като сподели кадри с нея. Любопитен факт е, че тя не влиза в модерните изкривени стереотипи за красота и няма никакви корекции по себе си. Дори не използва грим, а за силикон и дума не може да става. По този начин Мария Тарашманова успя да спечели симпатиите на мнозина.

View post on Instagram
 

Двамата са щастливи заедно вече няколко месеца, но въпреки малкото време, изглежда че отношенията им бързо напредват. Днес в мрежата дори се прокраднаха слухове, че Виктор е готов и за сватба с Мария, като я заведе на едно от най-приказните кътчета, а именно езерото Комо в Италия. След това двамата се отправиха към столицата на романтиката - Париж.

Фактът, че Мария и Виктор пътуват много заедно не е никак изненадващ, тъй като приключенията зад граница са най-любимото занимание на Тарашманова. Изглежда обаче, че Стоянов е готов да загърби ангажиментите си в България и да я последва навсякъде.

View post on Instagram
 

Четете още: Знаменитости заляха Рачков с честитки за 50-ия му юбилей. Анита го дари със страстна целувка! (Снимки)