Автор
Антония Дамянова

Знаменитости заляха Рачков с честитки за 50-ия му юбилей. Анита го дари със страстна целувка! (Снимки)

С шеметно парти вечерта на 18 септември актьорът Димитър Рачков отпразнува своя 50-и юбилей.

Популярният комик посрещна годишнината си в столичен ресторант в компанията на приятели и десетки популярни личности от родния шоубизнес.

View post on Instagram
 

Сред гостите му бяха Гала с любимия си Стефан, Рафи, който изненадващо се оказа режисьор на новото предаване "С Рачков всичко е възможно", Геро със съпругата си. Рожденика уважиха с присъствието си още и Марта Вачкова, Владо Пенев, Виктор Калев.

Плеяда български знаменитости поздравяваха през целия ден комика за празника му от своите профили в социалните мрежи. "Днес той има юбилей. В по-голямата част от тази година вървим заедно, плуваме в съседни телевизионни и житейски коридори, но сме приятели. Честити първи 50, Митаче! Здрав да си ни!", гласи емоционалното послание на Ники Кънчев.

С честитка до Рачков блесна и колоритната актриса Марта Вачкова с думите: "Празнуваме юбилей на приятеля Димитър Рачков. Радост и обич за теб, талантливо момче", написа тя.

Режисьорът и продуцент Маги Халваджиян, с когото Рачков работи вече дълги години, пък го поздрави с думите: "Едно момче порасна вчера и влезе в клуб 50".

Златка Райкова и Софи Маринова също не подминаха своя фаворит и го заляха със сърдечните си благопожелания.

Половинката на актьора Анита, напук на всички слухове, че се е разделила с него, се появи на тържеството в чест на любимия си, пременена в бяла рокля като булка. Тя демонстративно целуна Рачков пред камерите, с което тотално разсея плъзналата мълва за край на връзката им. Сред гостите беше и майка ѝ, която е почти набор на избраника ѝ.

Да припомним, че от колегите си в "С Рачков всичко е възможно" артистичният рожденки получи златен бастун, в чиято вътрешност имаше скрита кама.

Четете още: Гимнастичката Цвети Стоянова: Свалих 16 кг заради "Чалга"