Ето го бебето на Мария Илиева

25 юни 2021 | 11:41
3812
1
инстаграм
1

Мария Илиева роди вчера, но днес побърза да покаже бебето и да благодари на лекарите, погрижили се за нея. Певицата стана майка за втори път на 43-години от бизнесмена Александър Междуречки-наследник на червения кмет на София Петър Междуречки. Мария Илиева има син Александър. Той е от връзката й с бившия футболист Георги Михайлов, а от първата снимка на малката София се вижда, че тя износва дрехите на баткото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@maria_ilieva_official)

Въпреки че е момиче, дъщеричката на Илиева е облечена в син гащеризон, който явно е наследство от Сашо, който е на три години. Добре дошла, прекрасна София! 24.06. 3500 г 50 см. I - ва САГБАЛ "Св. София". Огромна благодарност на любимата ми Д-р @marzenapanov и нейния екип за страхотната грижа и отношение! Благодарности и за всички в Родилна зала, неонатолозите, Д-р Мими Шумилина и Д-р Гергана Ковачева!

И понеже много бъдещи мами ми писаха с въпрос дали и къде съм съхранила стволови клетки, веднага споделям: изборът ми на тъканна банка се спря на ТБ Садаса/ @cells4lifeuk. Д-р @mirchevadaniela, благодаря за бързата реакция, компетентност и професионализъм! Със София се чувстваме чудесно и нямаме търпение да посрещнем заедно всички предизвикателства и хубавини, които ни очакват!“, написа днес Мария към първите снимки на новородената.

Четете още: Везни, юли е вашият месец! Ще наваксате всичко пропуснато!Коментари

1 готов съм
  25 юни 2021 | 13:49 отговор
 

готов съм да и правя следващото. когато каже.

 

Добави Коментар

Най-четени