Ето го гаджето на Генчо от 'Игри на волята' (Снимки)

23 септември 2022 | 15:11
32678
3
Снимки: Instagram
3

Генчо от тазгодишния сезон на риалитито по Нова тв "Игри на волята" показа гаджето си в социалните мрежи. 

Якият мачо набра популярност най-вече с конфликта си с колоритния си съплеменник Димитър Куков и епитетите "льольо селски", "безсмислен" и "леля Гена", които той използва по негов адрес. 

На въпрос на феновете си дали в момента е необвързан, Гената отговори отрицателно и показа обща снимка с приятелката си Преслава Пачеманова.

Оказа се, че половинката му, която също като него е родена в Харманли, е лекоатлетка, модел и архитект по образование. Сексапилната брюнетка може да се похвали и с класирането си на второ място в конкурс за най-красивите лекоатлети у нас през 2018 г. 

Вторият ѝ дом е Великобритания, където красавицата е следвала. Именно в Лондон Преслава се е сдобила наскоро и с нов дом, научаваме още от социалните мрежи.

Що се отнася до отношенията на Генчо с Куков и дали двамата са заровили томахавката, едрият мъжага отговори, че между тях страстите са потушени, но за приятелство едва ли може да се говори. Той разкри още, че след края на риалитито си останал най-близък с Аспарух и Георги от племето "Непобедимите". 

Четете още: Шакира с първи думи след раздялата с Пике


Още по темата

Коментари

3 Enev
  21 октомври 2022 | 22:51 отговор
 

Завистливо умряло куче сте Вие Сия Мечева !!!!

 
2 Сия Мечева
  25 септември 2022 | 19:22 отговор
 

Не ми се вярва!Тя е много хубава за него!Той е много селски бек!

 
1 Анна
  25 септември 2022 | 18:45 отговор
 

Хубаво момиче :).

 

Добави Коментар

Най-четени