Ето как ще се казва бебето на Сузанита

18 август 2022 | 14:13
19719
2
снимки: Instagram
2

Сузанита вече е към края на бременността си и е известно, че първото ѝ дете ще бъде момченце. Междувременно се появиха слухове, че тя е напуснала бащата на бебето, но за щастие, тя опроверга тази информация и двамата с Марк са все така влюбени и нетърпеливи да прегърнат наследника си. 

Певицата обаче е категорична, че не желае да контактува с баща си Орхан Мурад и е в много обтегнати отношения с него след раздялата му с майка ѝ Шенай. В тази връзка Сузанита сподели, че с любимия ѝ вече са избрали име за бебето си и то определено няма да бъде кръстено на дядо си.

19-годишната майка е решила, че детето ѝ ще носи традиционното име Красимир, а за отглеждането му ще ѝ помага майка ѝ. 

Четете още: Попиляха Пиленцето от Монако, преобрази се тотално (снимки)


Още по темата

Коментари

2
  23 август 2022 | 00:02 отговор
 

Е това е да мразиш циганите но да обичаш да те чу.. Т чука.т

 
1 Ивелина
  19 август 2022 | 19:05 отговор
 

Винаги съм била толерантна към циганския етнос, но и ги ненавиждам циганите.Семейна съм,на 38г,русокоса, секси тяло.Мъжете ме събличат с поглед, включително и циганите мъже.За последните не ми пука.Поне до скоро беше така.С мъжа ми бяхме на плаж, а до нас се бяха разположили няколко момчета циганчета. Играеха на карти и пиеха бира.Влязах във водата сама и две от циганчетата ме последваха.Приближиха се към мен и започнаха да ме свалят.Опитах се да изляза от водата, но циганите ми препречиха пътя.Погледнах към мъжа ми, а той беше при другите цигани и играеше на карти с тях.А двете циганчета при мен взеха да ме обарват под водата.Ръцете им шареха по тялото ми.Циганите бяха с красиви тела и аз се възбудих.Мразех ги, но усещах как в слабините ми започва да бушува пожар.Момчето зад мен ме притисна и усетих набъбналия му член.Свалих си долнището на банския и го увих на китката си.И двете циганчета ме изчукаха във водата.Беше най-вълнуващия и хубав секс, който съм правила.Не мислех нито за евентуални болести, нито за евентуално забременяване.Просто правех страхотен секс с две циганчета и то под носа на мъжа ми, който играеше на карти на двайсетина метра от мен.

 

Добави Коментар

Най-четени