Ето какъв хонорар е взел Криско за Маскираният певец

18 октомври 2020 | 17:02
14326
4
снимки: Instagram
4

Любимецът на зрителите в „Маскираният певец” Бебето се превърна в техен фаворит още в първото предаване на шоуто за имитации. Макар че екипът на предаването се опита да ги заблуди, че под розовия костюм се крие бившият водещ на шоуто Димитър Рачков, всички улики водят към рапъра Кристиан Талев-Криско.

Че Бебето е Криско подозирала и неговата половинка Цветелина. Бившата танцьорка разконспирирала таткото на едногодишната им щерка Амая още в първия епизод на предаването. Когато се прибрал вкъщи късно вечерта, той бил подложен на разпит, но категорично отрекъл да участва в шоуто. Рапърът всяка вечер имал музикални ангажименти, затова не му се налагало да измисля оправдание за отсъствията си. Цветелина обаче била категорична, че нея няма как да заблуди, защото дори модулиран, не можела да сбърка гласа му, писа "Уикенд".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El Patron, El Padre, El Shisha

A post shared by Krisko (@kriskobeats) on

Според договорените хонорари по 1500 лв. на концерт, до финала на шоуто Бебето ще заработи около 13 000 лв. Най-вероятно то ще се изправи срещу най-загадъчния персонаж – Хищницата.

Жокерът, че Бебето обожава танците и те имат важно значение в живота му се потвърждават с факта,че Криско има връзка с Цвети от 4 години, а вече очакват и второ дете. Освен съвпаденията в биографичните факти, най-издайнически за Бебето се оказаха неговите тънки крака с характерни колене. След коментарите за стройните крака на Бебето след първото му изпълнение, за второто крайниците му бяха прикрити с по-дълги розови ботуши. Характерните му колене пък бяха скрити под по-дълги гащи. За третото си изпълнение Бебето се опита да заблуди зрителите, появявайки се на сцената с различни по дължина ботуши.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Colorful hair, don’t care

A post shared by Krisko (@kriskobeats) on

Азис бе първият от детективския панел, който разконспирира самоличността на Бебето. Според него уликите в последния епизод бяха прекалено категорични, че това е Криско. Те само затвърдиха предположенията, че Бебето е именно музикантът. „Бебето, като всяко нормално бебе, е много суетно. То не се облича с каквото и да е. То е бебе дизайнер и е супер креативно. Много обича да измисля свои модели и да облича мацките от своя антураж. Неговите модели са наистина незабравими. То е фешън бебе”, се каза в третия жокер за маскирания изпълнител. Преди няколко години Криско пусна собствена линия дрехи и лимитирана серия шапки. Броят на шапките „Krisko Beats” бе ограничен, защото имаха колекцинерска стойност. От 100 произведени шапки по-голямата част бяха купени от фенове, близки до музиканта. Криско е дизайнер и на костюмите на своите танцьорки от балета. Зуека пък си припомни, че рап изпълнителят се е изявил като дизайнер по време на снимките на видеоклипа „Наздраве”, в който той е участвал. 

Още по темата

Коментари

4 Тото 1 - Тото 2
  20 октомври 2020 | 08:36 отговор
 

А под коя маска се е скрила БОЙКОВАТА изгора Борислава - мис БИКИНИ ? Изчезна нещо това момиче ! Къде ли ? Ха потърсете де , нали сте журналя , които обичате сензациите ?

 
3 Данита
  19 октомври 2020 | 10:54 отговор
 

Много. Е. Сладка. Амая

 
2 амин
  19 октомври 2020 | 07:52 отговор
 

скоро и за стотинки ще продава педалския си задник хахах. Няма вече лапачка

 
1 мхм
  18 октомври 2020 | 19:06 отговор
 

евтино е за това, което прави. смешник

 

Добави Коментар

Най-четени