Ето кой от кралското семейство е питал какъв ще бъде цветът на Арчи, когато се роди

Ясно е вече името на мистериозната самоличност на човека, изръсил скандалния коментар за кожата на Арчи - сина на Меган и принц Хари, преди той да се роди.

Зад информацията стои Лейди Колин Кембъл, която се омъжи и след това се разведе с лорд Колин Айвър Кембъл, най-младия син на единадесетия херцог на Аргайл. Въпросната дама твърди, че източник от двореца ѝ е разкрил кой точно е членът на кралското семейство, попитал за цвета на кожата на Арчи. И че това е единствената дъщеря на кралица Елизабет II - принцеса Ан, пише "Дейли Стар".

Припомняме, че по време на продължителния разговор между Меган и Хари с Опра Уинфри херцозите на Съсекс направиха някои доста парливи за кралската фамилия разкрития, които шокираха обществото. Сред тях особено скандален отзвук предизвика обвинението на Меган към член от кралското семейство, който си е позволил да повдигне въпроса каква ще бъде кожата на сина на Меган и Хари, когато се роди. От чувство за дискретност двойката реши да запази името в тайна.



Единственото, което стана ясно малко по-късно, е това, че след интервюто за CBS принц Хари е пояснил пред водещата, че това не са били кралицата или принц Филип.

Лейди Кембъл е известна с това, че е написала няколко книги за кралското семейство, в това число и една за Меган и Хари.

Четете още: Уилям е бесен на Меган и разтревожен за Кейт, няма никакво доверие на Хари