Ето кой предсказа на Луна преди 10 години, че ще бъде президент! (видео)

Независимо дали го вярваме, или не, Луна вече е официален кандидат за президент на България. Певицата отдавна се самонарича "президент", но докато се смеем на това, тя наистина започна да преследва мечтата си да застане начело на държавата. Успя да събере инициативен комитет и ето че името ѝ вече е в листата с кандидатите. Фактите са си факти.

И докато много от нас все още ги асимилират, други откриха, че Луна е получила предсказание, според което тя ще бъде президент. И това се е случило преди повече от 10 години, когато все още не повтаряше, че ще бъде такава.

Да се върнем в далечната 2010 г., когато Маги Сидерова водеше телевизионно предаване, което към днешна дата вече не съществува. В един от епизодите ѝ гостува Луна, която до тогава беше единствено фолкфурия без аспирации към политиката. След интервюто обаче Сидерова включи обаждане от зрителка, която е пожелала да сподели нещо много важно в ефир. А от тези думи, предупреждаваме ви, може просто да ви побият тръпки. Защото изглежда, че те са си били чисто предсказание:

View post on Instagram
 

"Луна е родена под щастлива звезда. В която и държава да ходи, нека се връща в България. Ще бъде човек, който ще обедини народа. Няма да бъде сега точно, след някоя година ще стане. Според моята прогноза тя ще ръководи България. Ще стане най-великият президент на България. Така го чувствам", казва госпожата, която е предпочела да остане анонимна.

И ето че 11 години по-късно Луна е официален кандидат за президент. А на всичкото отгоре, май вече е започнала да печели наистина симпатиите на народа или поне така изглежда след скандалната ѝ поява в телевизионния ефир този уикенд. Тя бе част от първите кандидатпрезидентски дебати, на които не просто имаше желанието да очарова зрителите с предизборни обещания, а си позволи нещо, което друг кандидат едва ли би могъл. И тук Луна може да благодари на чистото си политическо минало, което в този случай се оказва голяма плюс за нея.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че по време на дебата певицата посочи с пръст личностите, които характеризира с доста остри и негативни думи. И реакциите в мрежата не закъсняха, освен това може да се каже, че хората бяха доволни от смелостта ѝ. Но заради нея и нежеланието ѝ предаването да бъде водено с по-мирен и далеч не толкова нападателен тон, тя бе изгонена от студиото. И макар това да звучи като удар под кръста, истината е, че Луна напусна студиото с гордо вдигната глава и запазено достойнство. Та...дали наистина новият ни президент не се казва Луна Йорданова?

Четете още: Самоубийство, убийство или нелеп инцидент след употреба на наркотици: Какво се случи с Денис Теофиков?