Виктор Стоянова, който започна нова работа в "Преди обед", най-сетне се показа в интимна близост заедно с приятелката си Мария, предаде Hotnews.bg.

Двамата се намират на спиращото дъха място в Искърското дефиле. Припомняме, че Мария Тарашманова е травъл блогър и обикяла по света и у нас, за да представя на аудиторията си най-красивите и интересни туристически забележителности. За да подсили гледката от скалите тя е гушнала нежно Виктор, а това е първата интимност между тях в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Досега двамата се показаха на няколко пъти в общи снимки, но за сефте открито заявяват любовта си.

"Гледката е към Гара Бов от завоя в махала Шушек - локация за всички, на които не им се ходи. Буквално с това наименование ще ви излезе в Гугъл. Намира се до пътя, като тръгнете към Заселе. Паркирате до антената и влизате в храстите", обяснява Мария необичайното място, на което се намира.

View post on Instagram
 


Последователите на травълблогърката са във възторг от видеото с Виктор и засипват двамата с благопожелания за много щастие и споделени моменти. "Ох ергенът вече не е ерген! Страхотна гледка благодарим ти за което!", коментират феновете. Виктор обаче отказа в последното си телевизионно интервю да говори за Мария, като се ограничи да каже, че е щастлив и не е сам.



Четете още: Дария Симеонова с тайна сватба