Ето защо дъщерята на Гала изчезна от Инстаграм

28 януари 2021 | 12:02
15516
2
снимки: Instagram
2

През последните дни дъщерята на Гала, която упорито гради кариера на инфлуенсър, не споделяше нови снимки в Инстаграм. Обикновено не минава и ден, без тя да публикува някое селфи или просто красив кадър от всекидневието си. Ето защо реши, че е време да даде обяснение за отсъствието си. 

Мари Константин публикува стори на новия си маникюр, към което написа няколко реда защо напоследък на качва съдържание в социалната мрежа. Оказа се, че младата красавица се е почувствала огорчена от вълната негативни коментари, които е получила заради една от последните си публикации. Припомняме ви, че тя сподели колаж от няколко снимки, на които си взима вана и разкри, че лятото ѝ липсва и вече мечтае да бъде на морето. Явно тази публикация е провокирала някои от последователите ѝ да я критикуват, което от своя страна е подтикнало дъщерята на известната водеща да се отдръпне от интернет пространството за малко. Ето какво сподели самата Мари:

Мари Константин, маникюр

Красавицата явно наистина е била повлияна от вълната от омраза, тъй като по-наблюдателните забелязаха, че е изтрила негативните коментари под снимката, на която е във ваната и е оставила единствено тези, които са я похвалили за красивите кадри. 

Четете още: Алекс Петканова празнува рожден ден по плочки на снега, показва жестока преса (снимки)

Още по темата

Коментари

2
  24 февруари 2021 | 11:02 отговор
 

Майка й е толкова нежна, а тя има толкова мъжки черти

 
1
  28 януари 2021 | 13:51 отговор
 

ЩЕШЕ ДА Е ГОЛЯМО ЧУДО, АКО ВИЕ ЕДИН ДЕН ПРОПУСНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЗА ГАЛА И ОТРОЧЕТО И. НО... ПРОПУСКАТЕ СТЕФЧО НЯКОЛКО ДНИ ВЕЧЕ!

 

Добави Коментар

Най-четени