Ева Веселинова и Ася Капчикова имат бебета от един мъж?

Сред известните дами у нас има две млади майки, които упорито продължават да крият имената татковците на децата им. Става дума за Ева Веселинова и Ася Капчикова - две очарователни популярни лица, които все още не са издали имената на бащите на техните бебета, пише Hotnews.bg.

View post on Instagram
 

Доскоро и двете не показваха лицата на децата си, а до ден днешен въпросът кой е баща на бебетата им, остава пълна загадка. Ева и Ася толкова категорично не издават нищо около мъжките си половинки, че това дори зародило слуховете, че двете двойки близнаци имали общ татко, допълва още медията, позовавайки се на информация на Lupa.bg.

View post on Instagram
 

Факт е, че откакто стана майка Капчикова държи семейството и дома си далеч от светлините на прожекторите, позволявайки си единствено да публикува по някоя и друга рекламна снимка, рекламираща даден продукт.

Според източници на Lupa.bg Ивиан и Ианик, както се казват децата на Ася, не са заченати инвитро и са еднояйчни близнаци. Таткото е млад мъж, чиято самоличност се пази в дълбока тайна.

View post on Instagram
 

От своя страна пък Ева Веселинова винаги е криела личния си живот, дори и преди раждането на децата си. Младата майка роди този април и също като Капчикова не разкриваше имената на децата си цели 40 дни.

Борис и Стефания са вече на няколко месеца, но известната им родителка, която все пак наскоро благоволи за покаже лицата им, продължава упорито да крие името на таткото.

View post on Instagram
 

Четете още: Най-после! Ева Веселинова показа близнаците (Снимки)