Най-после! Ева Веселинова показа близнаците (Снимки)

20 юли 2021 | 13:35
20934
1
Снимки: Instagram
1

Ева Веселинова, която дълго време успя да опази в тайна новината, че е бременна, при това с близнаци, а след раждането избягваше да ги показва, най-сетне дръпна завесата. 

Ко-водещата на Гала в "На кафе" вече смело показва лицата на мъниците си Борис и Стефания в социалните мрежи, където и тя, и те биват затрупвани ежедневно с многобройни суперлативи и благопожелания.

"Моята красота, моят свят, моите малки, съвършени, най-любими същества. Всяка майка, гледайки децата си, си мисли, че са съвършени. И те наистина са! Съвършенство в пълния смисъл на думата", гласи красивият пост на сияещата от щастие майка под кадрите.

Лъчезарната Ева допълва, че понякога има чувството, че сърцето ѝ ще се пръсне от любов.Що се отнася до таткото на близнаците блондинката споделя пред сп. "9 месеца": "Той е прекрасен мъж - работи и се развива в своята професия. Бъдещият татко е добър човек, умен, мил, грижовен, любящ и ми помага страшно много, дори и в домакинската работа. Мога да разчитам за всичко на него. Сега е още по-внимателен, но и малко напрегнат".

Четете още: Нанси Карабойчева показа бебето и разкри как се казва (Снимки)

Още по темата

Коментари

1 Диди
  12 август 2021 | 05:32 отговор
 

Това е някаква скрита реклама на памперси.

 

Добави Коментар