Откакто роди близнаците си, Ева Веселинова е като преродена във всеки смисъл на думата, пише "Уикенд". Феновете на експанелистката на Гала в "На кафе" очакваха, че липсата на работа в телевизията ще ѝ повлияе негативно, но явно сгрешили в преценката си.

View post on Instagram
 


Лъчезарната бивша тв водеща грее от щастие не само покрай отглеждането на прекрасните си мъничета, но и покрай успешния развой във финансов план. А и няма какво да се учудваме на високия стандарт, който тя демонстрира напоследък в социалните мрежи, имайки предвид инлуенсърството, на което отскоро изцяло се е посветила.

View post on Instagram
 

Тези дни стана ясно, че Ева и любимият ѝ се се сдобили с ново жилище и скоро ще се нанасят в него. Затова двамата сега са в трескаво обсъждане за детайлите по интериора.

View post on Instagram
 


Припомняме, че преди около месец блондинката обяви в социалните мрежи, че започва ремонт на дома си, но не уточни, че става въпрос за съвсем ново и скъпарско жилище, както уточнява още изданието. Тя дори се допита до фейсбук приятелите си относно мебелите: "Мебелите в кухнята ще са перлено бяло с дървен плот, настилка – естествен дъб", отбеляза тогава Веселинова.

Колкото до цветовете в детската стая, Ева вече е взела решение - оранжево - "два нюанса на оранжево – по-наситено и по-млечно. Обичаме топлите цветове. Те се отразяват на душевното състояние и на настроението. Поддържаме усмивката по всякакъв начин”, обяснява младата майка.

View post on Instagram
 


Четете още: Вижте кой прави новата татуировка на Диляна Попова (Снимки)