Светлана Гущерова има тревожно фин нос, отбеляза Lupa.bg. Бившата плеймейтка е известна с редиците си операции на обонятелния си орган, който сякаш се стопяв все повече и повече, смятат фенове на моделката.

Не е тайна, че съпругата на Християн Гущеров е чест посетител на салоните за красота, където си прави всевъзможни интервенции по лицето, шията и ръцете.

Носът на русата съблазнителка обаче направи най-голямо впечатление на последователите ѝ, според които напоследък съвсем се е стопил. За сметка на това пък устните ѝ стават все по-пухкави. Непрекъснатите поправки по външната ѝ фасада няма да доведе до нищо добро, алармират още те.

34-годишната силиконка явно няма спирачки в желанието си да изглежда все по-слаба и млада. Все пак е добре в един момент да се спре, за да не се получи обратния ефект, предупреждават феновете.

От изданието припомнят още, че блондинката хукна към разкрасителните клиники още вендага след раждането на третото ѝ дете - Кристиан-Валентин, обявявайки, че ботоксът и хиалуронът са ѝ липсвали най-много през 9-те месеца в очакване на бебето.

Четете още: Ох! Виктор от "Ергенът" предизвика буря от коментари с тази снимка