Фики проговори за най-големия си провал - ето какво го е разплакало

Синът на Тони Стораро, Фики, вече няколко години усилено върви по пътя си към върха, въпреки че музикалната му кариера не е съпътствана само от положителни емоции. Напротив - младият мъж сподели в телевизионно интервю, че е имало моменти, които са предизвиквали тъга в душата му, а той се е чудел дали да продължи напред като певец.

Фики стигна по-далеч в признанията си, като поясни, че става дума за периода, в който излезе песента му Is This Love. Тогава тя предизвика безброй иронични и негативни коментари, които съвсем не са били незначими за певеца. Напротив - той дори сподели, че се е просълзил и е бил на косъм да се откаже от музиката. На помощ обаче дошъл баща му, Тони Стораро, с думите: "Ти си роден да пееш, ти без музика ще загубиш всичко”.

View post on Instagram
 

И въпреки че се чувствал много наранен и обиден, Фики решил да не се отказва от музикалната кариера, за която винаги е мечтал. Той издаде, че баладата Is This Love има и българска версия, която до момента не е издадена, тъй като това според него може да доведе до "бъркане в стари рани". Певецът, на когото предстои да стане татко за втори път, обаче се закани, че съвсем скоро ще се престраши да сподели българската версия с феновете.

View post on Instagram
 

Четете още: Емилия шокира с признание за Башур - мъчил я цели 10 часа