Фризьорката от "Фермата" се показа по бански

14 септември 2021 | 22:20
15267
7
bTV
7

Полугола участничка от „Фермата“ се впусна в богоугодно дело – да пере килимите на храма „Свети Архангел Михаил“ в село Шума, който героите на риалитито трябва да възродят и към него да изградят работещо стопанство за монасите.Облечена в отровнозелен бански със змийска шарка, фризьорката Анастасия усърдно се хвана да мие мръсните пътеките като не пропусна нито едно петно. „Вижте как светнаха! Така си пречиствам греховете - като търкам, лъскам и рина тор, то е символично!“, обяви тя. Впечатлен от изповедта й, банкерът Боби предположи, че грешната Анастасия трябва да изпере още много килими.

Христова е на 44 години, от село Варвара, но работи в София. Въпреки че е градски бохем, носи консерватизма на старото време. Приема новото, но обича традициите. Привлича млади момчета, но иска истински мъж, смел и неприлично богат, който да я превъзхожда. Независима и силна, Анастасия отглежда сама дъщеря си.

В живота си е имала моменти и на отчаяние, и на гордост, но никога не се е държала като жертва. Влиза във „Фермата“, за да провери границите на възможностите си и да намери отново пътя към себе си, става ясно от визитката й.

Четете още: Ето го секссимволът на "Фермата"


Още по темата

Коментари

7 Ива
  07 октомври 2021 | 12:46 отговор
 

То и аз не съм кой знае колко красива ,ама тия са страшилище и болни неизлечими комплексари ,които се мислят за известни,,звезди,,а със сигурност в живота са жалки,там се влюбват,женят,развеждат и какво ли не, като че не са виждали ( мъж или жена) през живота си навън от ,,фермата,, то наистина е Ферма за такива като тях подхожда,липсват още някоя крава и две три мулета та да си пасват- отврат

 
6 Иво
  15 септември 2021 | 11:00 отговор
 

Поредната избушена гимия. Една от многото тъпи, нахални и с безумни претенции пък и с дете от някой си Кучка. Да не ти е в къщи такава.

 
5 Зори
  15 септември 2021 | 10:57 отговор
 

Е и какво толкова. Има си жената нормален, обикновен бански.

 
4
  15 септември 2021 | 09:59 отговор
 

всеки "неприлично богат" ще си вземе млада жена, без товар. Тая да си наляга парцалите и да се задоволи с каквото има

 
3 Иван
  15 септември 2021 | 09:50 отговор
 

Уф, по-добре да не го беше правила.

 
2
  15 септември 2021 | 09:16 отговор
 

Много уродливи тия, бе, дайте по-нормални некакви.

 
1 gost
  15 септември 2021 | 07:21 отговор
 

unikalen krokozabel !!!

 

Добави Коментар

Най-четени