Автор
Ива Петрова

Футболист, брокер, моден дизайнер: Вижте и останалите участници, които влизат в 'Сървайвър'

Преди броени дни станаха ясни имената на звездните участници, които ще влязат в битка за голямата награда от 100 000 лв. в новия сезон на екстремното риалити шоу "Сървайвър", а до появата му в ефира на bTV остава съвсем малко.

Дойде моментът да ви представим и останалите знаменитости, които ще премерят сила, интелект, способности и качества в предаването и ще се борят за титлата "Последният оцелял" в Доминикана.

Освен с екзотично великолепие и състезателни емоции обаче новите участници ще се сблъскат и с не дотам приятни преживявания, като изолация и самотата, ще разкрият най-големите им страхове и на какво са готови, за да се преборят с тях. Всеки един от тях ще покаже сила и воля на духа си, каквито досега не е показвал на никого, дори и на самия себе си.

Този път снимките на риалити шоуто ще продължат рекордно дълго време - 90 дни, което ще превърне седмия сезон в най-дългия, излъчван досега в България.

Зрителят ще стане свидетел на битките между племената "Известни" и "Воини", всяко от които ще включва по десет участници. Мъжете и жените, които ще видим в племето "Воини" и които ще премерят сили с "Известните", част от които вече ви съобщихме по-рано, са: футболистът Цветелин Ставрев, брокерът Павел Здравков, гемологът Светослав Славчев, модният дизайнер Едис Пала и юристът Крум Цонев, инфлуенсърът Мария Обрейкова, акаунт мениджърът Елина Панайотова, артистът Златомира Опрова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова.

Веднъж попаднали в приключението, те ще бъдат подложени на психически и физически изпитания, което ще изведат човешките възможности до краен предел.

С това не свършват изненадите в новия сезон на предаването. За първи път то случващото се в него ще бъде излъчвано почти в реално време, което от своя страна ще даде възможност на зрителите да вземат активно участие в развоя на събитията. Именно от тях ще зависи решението кой участник да продължава напред всяка седмица, а това ще предопредели и избора на големия победител, който отново ще бъде в ръцете на зрителя.

Четете още: Еха: Джизъса влиза в "Сървайвър" срещу рекорден хонорар?