Гаджето на Денис Теофиков показа колко изкарва (снимки)

Приятелката на без време отишлия си от този свят Денис Теофиков, Алекса, все още страда за него, но въпреки тъгата, успява да отдели достатъчно време за професията си. Тя е гримьор и определено заработва добре, или така изглежда от цените, които е обявила в мрежата.

Припомняме ви, че Алекса беше тръгнала по пътя на музиката след смъртта на Денис. Дори преди седмици беше обявила, че ще пусне първата си песен, но клипът така и не видя бял свят. Въпреки че имаше обявена дата за премиерата и тийзър. Каква е причината Алекса да се откаже от проекта и дали няма да го сподели изненадващо - не е известно.

View post on Instagram
 

Вероятно красавицата е достатъчно заета покрай гримирането, а в края на миналата година, тя обяви и промоционална цена за услугите си. В края на октомври тя пусна оферта за грим и поставяне на изкуствени мигли на цена от 110 лв. Намалението е било по случай наближаващите коледни и новогодишни празници.

Очевидно цената на грима е много по-висока през останалото време и предвид инглацията и поскъпването на всякакви услуги, клиентите на Алекса вече броят много повече банкноти, за да бъдат разкрасени от нея.

View post on Instagram
 

Четете още: Бонбонова: Не вярвайте на "Ергенът"