Гаф издаде участник в 'Маскирания певец'. Ето кой се крие зад маската на Светлината

Тази година разпознаването на лицата, скрити зад костюмите на едно от най-гледаните шоута в праймтайма на българския телевизионен ефир – „Маскираният певец“, е сложна задача за журито в панела.

Някои от уликите са толкова объркващи, че шансът да разпознаят името под шармантната дегизировки, е почти нулев. Да не говорим за удивителните интерпретации на изпълнителите, с които майсторски успяват да заблудят слушателите, пеейки в различни от своята собствена бленда гласове.

Всички погледи бяха вперени в ОЧИТЕ! Чудесно представяне на хита „I’ve Been Thinking About You”! А дали вашите уши и очи имат някакво предположение кой се крие под тези прелестни мигли?

Публикувахте от Маскираният певец в Събота, 12 септември 2020 г.

Затова и голямата изненада не закъсня. Тя дойде още при свалянето на първата маска в предаването – „Очите“, зад която се спотайваше не кой и да е, а самата Поли Генова. С ефектно дрезгав тембър тя успя умело да заблуди и четиримата членовете на журито в панела, като нито един от тях не предположи, че зад симпатичното скокливо храстче може да е тя.

#ДОЛУМАСКАТА ОЧИТЕ ! Каква изненада само - под красивите очи се криеше Poli Genova / Поли Генова! СИЛНИ АПЛОДИСМЕНТИ ЗА НЕЯ!

Публикувахте от Маскираният певец в Събота, 19 септември 2020 г.

Сега обаче, ден преди да падне и втората поред маска, "Блиц" вече имат предположение за самоличността на „Светлината“. След като миналата седмица медията категорично посочи името на гласовитата Есил Дюран, скрита зад "Ангелът", този път става дума за най-добрия имитатор на Лили Иванова, талантливият изпълнител – Стефан Илчев, когото познаваме от друг телевизионен форма – отново дело на фамилия Халваджан – „Като две капки вода“.

Убеждението, че зад костюма на „свещта“ е именно той, е продиктувано най-вече от гафа от последния лайф, когато трябваше да отговори на въпроса на панелистите, но микрофонът не бе включен на промяна на гласа.

Засега нито един от седящите в панела - Алекс Раева, Азис, Владо Пенев и Виктор Калев не разпозна гласа на Илчев под маската, като всички си мислеха, че зад нея стои жена. Дали обаче някой от тях все пак е разгдал името му по време на гафа и дали ще го чуем сред предположенията им в утрешния епизод, предстои да разберем…

Публикувахте от Stefan Ilchev в Сряда, 21 юни 2017 г.

p>

Четете още: "Маскираният певец" започна с гаф