Автор
Ева Григорова

Галена и Преслава въртят кючеци заедно, но пак се появиха искри (Видео)

След 10-годишната пауза, отношенията между Галена и Преслава отново са отлични. Двете фурии пак са близки приятелки, както едно време, преди да станат известни. Да си припомним, че преди да се превърнат във фолкзвезди, двете приятелки си деляха общ покрив, но след като се качиха на сцената, отношенията им се влошиха и цяло десетилетие двете не си говореха.


В момента всичко лошо е зад гърба им и те купонясваха стабилно часове наред, пеейки своите песни една след друга. Оказа се, че Галена прекрасно познава музикалното творчество на Преслава и знае наизуст нейните песни. Тя ги пя на празника на Варна, който завърши със зрелищна заря.

Освен това, докато двете бяха на сцената, Галена се раздаде максимално. Тя размяташе косата си и тогава каза на Преслава, че ѝ дава повод да я хване за косата, както и да я бутне от сцената.

Това е втората им поява заедно на сцена, като за първи път двете и Софи Маринова пяха на сватба, тогава Преслава разкри, че са си говорили все едно нищо не е било и никоя от тях не е повдигала на въпрос причините, поради които са се отчуждили и разделили.

Четете още: Ромина Тасевска категорично отрече слуховете за ново бебе