Глория се върна при бившия

29 юли 2020 | 11:10
17206
0
снимки: Instagram
0

Глория отново е сгодена и се носи на крилете на любовта с бизнесмена Йордан Джермански. След като двамата бяха разделени в продължение на няколко месеца, самата певица призна в телевизионно интервю, че връзката им е възобновена. Тя го направи по типичен за нея деликатен начин, като просто заяви, че носи един красив пръстен на ръката си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Да ви е прекрасен деня ! ♥

A post shared by G L O R I A (@gloria_bulgaria) on

Говори се, че причина за разрива в любовта между Глория и Йордан била огромната му ревност, особено по време на сценичните изяви на певицата. Той обаче явно е успял да спечели сърцето ѝ отново и сега са щастливи заедно. Красавицата запази в тайна останалите подробности около връзката си с бизнесмена, но не пропусна да спомене, че той е от не особено лесната зодия Скорпион. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G L O R I A (@gloria_bulgaria) on

Йордан обаче бил огромен фен на Глория и може би това е един от фактите, спомогнали му да спечели сърцето ѝ. Говори се, че искал тя да спре с изявите, тъй като певицата е обект на постоянно мъжко внимание. За момента изглежда, че двамата са успели да постигнат споразумение и Глория продължава да радва феновете си по клубовете и сцените.

Четете още: Ивайла Бакалова избяга от Дубай - предизвика супер смут с появата си на БГ плаж

*Искате ли нови слушалки? Включете се в нашата игра и спечелете сега!
Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени