Една нова и пикантна новина обикаля с пълна пара из българските медии - именно тази, че първата ни ракета по тенис Григор Димитров е хлътнал до полуда по американския топ модел Бела Хадид.

Повод за подозрението, че двамата имат връзка, е фактът, че Гришо е споделял всяка нейна снимка в социалните мрежи. Нещо, което не е правил досега с никоя друга знаменитост или интимна приятелка. Особено внимание заслужава фотосесията, на която Бела Хадид се е излегнала на празен корт. Дали пък в същия момент, близо до нея, не се е намирал и самият Гришо? Въпрос с неизвестен отговор.

View post on Instagram
 


Да полудееш по жена, която миналата година бе коронясана за най-красивата на света, изместила дори Бионсе, не е трудно. Бела Хадид обаче е голяма лъжица за балканската уста на нашето момче. Не, че Никол Шерцингер не беше. И честно казано, нашето момче доста си го бива. Връзката му с 42-годишната певица продължи повече от три години и дори се говореше, че двамата работят за наследник.

Впоследствие се изредиха немалко имена на хубавици, спрягани за поредното гадже на Димитров. Има ли обаче до Григор нова половинка, или не, така и не се разбра.

Всъщност коя е Бела Хадид? Красавицата е дъщеря е на бивша моделка и мултимилионер от палестински произход. Сестра ѝ Джиджи първа блесна под прожекторите на модната сцена. До 16-тата си година Изабела, както е цялото ѝ име, изобщо не мислише за мода, тъй като голямата ѝ страст бяха конете, дори се готвеше за участие в олимпиадата в Рио. Лаймска болест обаче преобърна живота ѝ. Тя се премести от Вашингтон в Ню Йорк, записа се фотография, но скоро сестра ѝ я вкара на първото дефиле и оттогава тя не може да се откъсне от фотографията, но вече заради собствените си ангажименти.



Жената с най-красивите котешки очи е рекламно лице на Диор и Булгари и е една от най-скъпоплатените модели в света. С Григор Димитров се запознава на един от подиумите през 2019 г. Двамата са там като ччаст от голяма компания, сред която присъства и Дейвид Бекъм.

Бела обича да разделя свободното си време между семейното ранчо в Пенсилвания и пентхауса си в Сохо, за който наскоро брои 6 милиона долара. Въпреки че през последните години се е кротнала, преди време изкусителката се забъркваше в поредица скандални истории, една от които приключи в полицията след шофиране в нетрезво състояние и отнета шофьорска книжка.



Мъжа, с когото до момента се свързва личният ѝ живот, е рапърът The Weeknd. Вече 5 години те ту се разделят, ту се събират. В момента отново са скарани, но скоро се засякоха на концерт и тя побърза да си тръгне. Така тръгнаха коментарите, че още не го е преживяла и предстои ново сдобряване, а може би друг мъж е възпламенил чувства в душата ѝ, и този мъж е първата ни тенис ракета - Григор Димитров? Защо не?

Четете още: Коя е Никол Потуралски - новата любов на Брад Пит