Гущерова разказа за ужаса, който COVID-19 докарал на семейството ѝ

01 декември 2021 | 13:15
1973
3
Снимки: Instagram
3

През последните няколко седмици Светлана и Християн Гущерови са се сблъскали с един от най-кошмарните периоди от живота си. Оказва се, че семейството на плеймейтката не е бил пощадено от COVID-вълната, която ги ударило с пълна сила както двамата съпрузи, така и малкият им син Добромир. 

За плейметката и рожбата ѝ това бил първи сблъсък с коварния вирус, а за бизнесменът - втори. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @svetlanagushterova

"Откакто съществува Ковид, аз непрекъснато съм в контакт с болни хора. Дори по време на втората ми бременност пътувах с най-добрата ми приятелка до морето, след което вечерта ми се обади разплакана, за да ми каже, че е с положителен тест. Не се заразих тогава, имала съм и други близки контакти с ковид болни. Но преди четири-пет седмици пътувахме семейно до Боровец и Хриси започна да се оплаква, че не му е добре. А там бяхме малко хора, защото избягваме да се виждаме с големи компании, почти никъде и не ходим. Особено Християн е много изолиран, откакто съществува вирусът. Не сме пътували никъде на почивка, за да можем да се пазим. Прибирайки се от Боровец, взехме един тест за Хриси за негово успокоение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @svetlanagushterova

Оказа се, че е болен. Вкъщи започнахме да правим тестове на всички, аз и бебето също изкарахме положителен резултат. Мислех си, че съм "желязната лейди" и мен никога няма да ме хване, но истината се оказа друга. Дъщеря ми не се зарази и я изолирахме с майка ми. Докато ние тримата се лекувахме в нас, Хриси много тежко го изкара. Най-много ме успокояваше фактът, че видимо на бебето нищо му няма", разкрива Гущерова пред "Блиц". 

Докато карала вируса, тя загубила вкуса и обонянието си, които дори сега, след като се се е излекувала, още не са се възвърнали. Преди да се заразят, те всяка седмица си правели тестове в домашни условия. Максимално ограничили излизанията си - забравили за ресторантите, а почивките станали табу. "Хубавото е, че вече имаме антитела и можем да пътуваме. Имала съм моменти на депресия, че не може да се пътува. Разбира се, всеки сам си преценява дали да пътува или не, но нас ни беше страх. Колкото повече човек се пази, толкова повече се заразява. До такъв извод стигнах, съдейки по себе си и мои приятелки", добавя Светлана. 

Сега, след като семейството е успяло да излезе невредимо от лапите на коронавируса, всички се подготвят за Коледните празници. "Тези дни украсявахме елхата, дъщеря ми вече много разбира и помага. Проявява желание да храни дори бебето, интересно ѝ е. Радвам се, че с Християн се срещнахме в този живот. Той е домошар, не обича да ходи по заведения и да излиза, обича да си стои вкъщи, да работи, да готви и непрекъснато да ремонтира нещо. Той е точно това, което съм търсила в един мъж, с когото да създам семейство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @svetlanagushterova


Лесно се раждат децата, но най-важното е отсреща да имаш човек, с когото да ти е спокойно и да знаеш, че между вас няма напрежение и караници. Децата трябва да живеят в дом, в който цари разбирателство", споделя Светлана. За новата година блондинката си е поставила за цел да отвори и физически магазин на бранда си за луксозни пижами.

Четете още: 41-годишната Лияна показа тяло на богиня и разкри на какво дължи изящния си вид

Коментари

3 asd
  01 декември 2021 | 23:20 отговор
 

ujasni sa osobeno taq zlatotarsachka za toq debelak li se fana ma ujas

 
2
  01 декември 2021 | 16:15 отговор
 

Да се бяхте ваксинирали, чалгари

 
1 Мигел
  01 декември 2021 | 15:50 отговор
 

Гонзовца и смрадливия дебелак .

 

Добави Коментар

Най-четени