Холивудските пантери и техните по-млади мъже

19 юни 2017 | 08:00
32464
0
Снимки: Getty/Images
0

Знаете ли, че в началото на 19-и век е било напълно приемливо съпругът да е с 20-30 (дори и повече години) по-възрастен от булката. 

В наши дни въпреки далеч по-либералните времена, в които претендираме, че живеем, едва ли можем да се похвалим с подобен напредък в мисленето. Често ставаме свидетели на спорове, които говорят за наличието на две крайни становища по въпроса, но, така или иначе, всичко, което се случва днес, е било и ще бъде. 

Четете още: Каква е перфектната възрастова разлика с партньора ни?

Няма нищо ново под слънцето и това дали жената ще бъде по-възрастна от мъжа до себе си или обратно е въпрос единствено и само на личен избор!

Днес ще спрем вниманието си на няколко холивудски тигрици, които спокойно могат да бъдат майки на любимите си мъже. И ще ви докажем, че колкото и голяма да е разликата във възрастта между двама души, било то звезди или обикновени хора, това няма никакво значение, щом се обичат. 

По този повод ви каним да надникнете в :: ГАЛЕРИЯТА :: и да видите една малка част от звездните двойки, в които по-скромният житейски опит се пада на мъжа.

Четете още: Звездните двойки, които отново се събраха след развода си (Галерия)

Коментари

Добави Коментар

Най-четени