Христо Стоичков трогна цяла България с пожелание към Мариана

07 февруари 2023 | 13:40
5901
1
Снимки: Instagram, Facebook
1

"35 ГОДИНИ ЗАЕДНО! Винаги един до друг! 35 години ти си моят ангел, моята сила, моята смелост, моите успехи! Поклон за прекрасното ни семейство! Обичам те, Мариана!"

Това написа Камата по повод годишнината със съпругата си Мариана.

Цели 35 години двамата са неразделни. Постът е споделен от профила на дъщеря им Мика. На него има снимки още от младостта на двамата, на които изглеждат влюбени и щастливи и така до ден днешен. Нека да ги поздравим, защото в днешно време е рядкост да има щастливи двойки, прекарали половината си живот заедно. Преди това голмайстора ни призова всички да бъдем съпричастни с пострадалите след опустошителните земетресения в Турция и Сирия.

"Има дни, в които всички трябва да сведем глави и да се помолим! Всички без изключение", написа в трогателен пост Христо Стоичков във фейсбук.

"Аз, моето семейство и приятелите ми сме заедно с пострадалите в Турция и Сирия", написа още Стоичков.


Четете още: Атанас Месечков промени живота си драстично

Още по темата

Коментари

1
  09 февруари 2023 | 08:49 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени