Автор
Woman.bg

Ирина Шейк отвръща на удара, изтри Лейди Гага от Инстаграм

Оскарите отминаха, но вълнението около изпълнението на Лейди Гага и Брадли Купър на песента "Shallow" по време на церемонията все още ни държи.

Истината е обаче, че широко обсъждана тема е не само майсторското представяне на двамата на сцената, а и близостта, която те демонстрираха.

Двамата се докосваха и гледаха като влюбена двойка, което щеше да е изключително вълнуващо и сладко, ако не бе малката подробност, че Брадли е със супермодела Ирина Шейк и двамата дори имат дете.

Мнозина осъдиха поведението на певицата и актьора, сред които бе и бившата спайска Мел Би. Тя заяви, че се чувства неудобно, гледайки ги и представяйки си как се чувства Ирина, докато вижда това.

А какво изпитва половинката на Брадли Купър? Самата тя не коментира ситуацията, но мнозина разтълкуваха решението ѝ да седне не отдясно на Брадли, а точно между него и Гага, като ясен знак за ревност опит за маркиране на територия.

От няколко часа усилено се коментира защо тя не следва Лейди Гага в Инстаграм. Дали красавицата е била последвала певицата в определен момент, а наскоро е спряла, не се знае. Но е факт, че към настоящия момент нито Ирина следва Лейди Гага, нито Лейди Гага следва Ирина в социалната мрежа. Подробност, която онлайн обществеността също определи като доказателство за неприязън между двете.



И след като сме на темата за отношенията между Лейди Гага и Брадли Купър, няма как да не припомним, че певицата се раздели с годеника си точно в разгара на скандала, свързан с близостта ѝ с актьора, отскоро и режисьор.

Разбира се, веднага се появиха спекулации, че краят на годежа ѝ е ясно доказателство за афера между нея и Купър.

"Годеникът ѝ я е оставил, защото му е изневерила с Брадли Купър", побързаха да заявят мнозина.

"Просто не се получи между тях. Няма дълга драматична история. Понякога разбираш, че нещата няма да се получат в дългосрочен план", пък е версията на неназован източник на списание People.

Четете още: Радина Червенова: Искам да правя хората щастливи!