Автор
Woman.bg

Радина Червенова: Искам да правя хората щастливи!

Зрителите я познават като едно от най-обаятелните и нежни лица от малкия екран. Тя е еталон за красота и професионализъм, събрани в едно. Тя е неувяхващата и очарователна гранддама на българската телевизия – Радина Червенова.

Любов, дете и чест – така описва себе си популярната и харизматична тв водеща.

На въпроса кое е най-голямото предизвикателство, с което се сблъсква през последните десет години, водещата зазапзва дискретност, но признава пред камерата на Woman.bg, че ѝ е било необходимо немалко време, за да успее да се пребори с последствията от него.

Смята, че човек, докато живее, трябва да е любопитен и да иска. Ученето на нови и нови неща ѝ доставя удоволствие и удовлетворение. Затова и тя, като една мъдра, любознателна и постоянно търсеща и надграждаща себе си жена, сега си е поставила за задача да научи италиански език.

Според красивата водеща фактът, че си се родила жена, означава, че носиш силата в себе си. А това, което я прави силна, е любовта, безкомпромисна е Радина.

Разковничето на женския успех се крие в това, че си именно жена, подчертава още тя.

На въпроса какво би направила, ако получи суперсила, хубавата Червенова признава: „Искам да правя хората около мен щастливи!“

Водещата е номинирана за първите годишни награди на Woman.bg "Жена на десетилетието" в категория "Малък екран". Гласувайте за нея тук.