Автор
Ива Петрова

Истински ужас: Ненчо Балабанов в опасна близост с акула

Ненчо Балабанов разказа за ужасяваща среща, която преживял по време на медения си месец със съпругата си Катрин на Малдивите.

Докато си плувал в топлите води на Индийския океан, ненадейно се озовал в опасна близост с един от най-опасните хищници на планетата - акула.

View post on Instagram
 

За щастие актьорът се разминал само с лекия уплах, който изпитал в този момент - морското създание се оказало от малките и не се случило нищо, което да застраши живота на комика в онзи момент.

"Имаше един много забавен момент", започва с доза хумор разказа си Ненчо Балабанов. "Катрин много се изплаши за мен, да не ме изяде една акула. Докато бях във водата и плувах, се оказа, че покрай малките рибки около мен се появи и една акула. И както Катрин мислеше да влиза във водата, много спокойно каза: "Любов, излез от водата бавно". Запази самообладание, но както беше спокойна, ми каза - АКУЛА. Тя не беше много голяма, но беше на 1 метър от мен. От по-малките, но все пак си е акула, която си се хранеше с рибките. Излязох за нейно спокойствие, защото не мисля, че малката акула може да бъде опасна, но знае ли човек. Както каза жена ми, по-добре да не я ядосваме. После се срещнахме и с голяма акула. Но в подводен ресторант. Докаран от Шри Ланка и потопен на 7 метра под водата. Отвсякъде си заобиколен от риби и вода. Там вече мина голямата акула покрай нас, но зад стъклото", допълва родната ни звезда.

Ненчо и Катрин си казаха заветното "Да" през 2022 г., а след тържествените събития и емоции двамата се отдадоха един на друг на едно от най-романтичните и приказни кътчета на света.

"Открихме рая на земята. Беше много зареждащо, магическо и красиво. Попаднахме на един невероятен остров на Малдивите. Такова място не бях виждал, беше много романтично. Островът е направен само за двойки. Беше обитаван само от двойки, които си държаха ръцете, имаше хора на всякаква възраст. От най-млади до най-възрастни. Беше райско. Много важно беше да заредим батериите преди новата година. 2022 беше много емоционална за нас, подготвяйки сватбата и се изморихме емоционално. Беше идеален елемент за нас. А след това и новата година също ни започна ударно", разказва Балабанов пред изданието.

View post on Instagram
 

Четете още: Поли кръстосва света без Благо, снима се с Кристиано Роналдо

Четете още: Поли кръстосва света без Благо, снима се с Кристиано Роналдо