Поли кръстосва света без Благо, снима се с Кристиано Роналдо

18 март 2023 | 14:41
12679
2
Снимки: Instagram
2

Изгората на бившия футболист Благой Георгиев реши да се отдаде на пътешествие само с приятелки. Хубавицата кръстосваше магазини и вечеряше в хубави ресторанти.

Дамите намериха време да посетят и музея на восъчните фигури, където Поли не пропусна да се щракне не с кой да е, а с футболната звезда Кристиано Роналдо.

Поли

Красавицата веднага сподели фотоса в своя Инстаграм. В първия момент изглежда, че фигурата на португалският нападател е като жива. Очевидно, че половинката на Джизъса никак не скучае и знае как да се глези дори и без неговото присъствие. Но това е разбираемо, защото понякога човек има нужда от глътка въздух и добро прекарване в женска компания.
Докато любимият й мъж оцелява в „Сървайвър“ в Доминиканската република, неговата прясно омъжената мома се чуди как да се забавлява.Четете още: Феновете се чудят къде всъщност е Андреа (СНИМКИ и ВИДЕО)

Още по темата

Коментари

2
  20 март 2023 | 23:41 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 4900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
1
  20 март 2023 | 16:28 отговор
 

Тя разбра, че е сгрешила с този брак и има нужда от спокойствие, за да обмисли как да се откачи от него.

 

Добави Коментар

Най-четени