Автор
Весела Георгиева

Ивайла Бакалова споделя емоционално: загубила е едното бебе още в началото

Носителката на титлата „Мис България“ Ивайла Бакалова споделя ексклузивно в ефира на Би Ти Ви, че за да я има малката Вяра днес, семейството изминава дълъг път. Бебчето се ражда след инвитро процедура в Турция - първата е успешна.

Първоначално бебетата били две, но заради синдрома на изчезващия близнак, останал само единият ембрион.

Ивайла споделя още, че най-трудният период, през който двамата с Веско минават, е неговият арест. Тя прави и невъзможното, за да докаже невинността на любимия си.

Бакалова ще бъде специален гост в студиото на „Търси се“ тази неделя, 12 март. Моделът и бизнес дама отдавна не дава интервюта за личния си живот, но за пръв път именно пред Меги и Нели ще говори за емоциите в най-щастливия период от живота си – когато става майка за втори път.



„За мен Ивайла е явление“, сподели той. Веселин няма друго дете и точно, когато се съмнява, че ще стане баща, Ивайла прави астрологична прогноза за двамата, където ясно вижда, че ще станат родители на момиченце.

Пред камерата застава и порасналата дъщеря на Ивайла – Рая, която живее в Лондон.

„За мен майка ми винаги е била приятел и най-близък човек. Ние сме като сестри“, разказва момичето. И признава, че отначало е ревнувала майка си от връзката ѝ с Веско, но след като го опознава, двамата си стават изключително близки.

„Сега обожавам най-много сестра си Вяра“, емоционално споделя Рая. „Тя е моята най-голяма любов и гордост“, казва и самата Ивайла, за която дъщеря ѝ е всичко.

В предаването Меги и Нели ще срещнат Ивайла и с нейната майка, с най-близкия ѝ приятел в живота – Азис, както и нейната сестра близначка Божидара. За пръв път от първо лице зрителите ще чуят приказната история на една красива жена, която е способна на всичко от любов…