Автор
Ева Григорова

Иво Танев с хапещ коментар за хванатата с алкохол Белослава

Певицата Белослава го загази сериозно, след като беше спряна от полицаи на бул. "Ал. Пушкин" и дрегерът отчете 1,2 промила алкохол.

Стана ясно, че тя е отказала да ѝ вземат кръвна проба в последствие. Прави впечатление, че полицаите са си изпълнили съвестно задълженията и не са се възползвали от известността ѝ, за да я пуснат.

View post on Instagram
 

Белослава е излязла от денонощен магазин, а униформените тръгнали след нея. Няколко метра по-надолу я спрели за проверка и установили нарушението.

Иво Танев даде гласност по случая, след като изрази личното си мнение. Ето как коментира случката той: "Дали Белослава е хваната да шофира след употреба на алкохол, или дъщеря ми е без значение! Нека се приложи цялата тежест на закона! Без никаква възможност да се избегне това. И да продължи да прави прекрасната си музика".

Мнението му разпали страстите в мрежата. Някои решиха да го обвинят, че говори празни приказки и ако наистина на мястото на Белослава беше неговата дъщеря, той нямало да говори по този начин.

Най-вероятно има и други известни личности, които често пъти нарушават законите, но се измъкват невредими. Все пак те са обществени личности, които трябва да дават личен пример на другите и не трябва да си позволяват такива прегрешения.