Автор
Ева Григорова

Красавица се жалва, че не може да си намери гадже заради профила си в OnlyFans

Красавицата от Сингапур Грейси Харти показа своите пищни форми в популярната платформа OnlyFans. Наскоро тя призна, че ѝ е трудно да си намери постоянен партньор, заради работата си.

Младото момиче разказва, че на практика не можела да си намери романтична връзка откакто е започнала да работи в нашумелия сайт.
Моделката е на мнение, че хората я мислят за прекалено популярна и никой не иска да си има работа с нея.

View post on Instagram
 


Нейната недостъпност е част от имиджа ѝ и това пречи в намирането на постоянна любовна връзка.

Моделката споделя, че веднъж е излизала с неин почитател, който е бил познат на нейни приятели, като само той ѝ е изпратил истинска снимка на лицето си. Никой не го бил правил преди това. Изглежда, че по този начин се е опитвал да изгради доверие. Само че тази връзка била неуспешна и приключила за кратко време.

Момичето твърди, че си е направило акаунт в OnlyFans, за да се защити и да се справи с неприятните случаи в миналото.

View post on Instagram
 


Преди да се покаже в мрежата, някакъв непознат човек ѝ писал, че притежава нейни интимни снимки. За доказателство ѝ изпратил няколко скрийншота.
Това разочаровало Харти. Тя признава, че и преди това е забелязала как някои хора се опитват тайно да я снимат. След писмото от непознатия, момичето решило сама да публикува пикантните си снимки в мрежата.

"Помислих си какво ли толкова ще се случи, ако сама пусна снимките си в някой сайт? И тогава си помислих: „Вероятно ще стана доста популярна", казва Харти.