Изгониха Риана от джамията Шейх Зайед

21 октомври 2013 | 17:17
9808
4
4

Риана беше помолена да напусне незабавно от джамията „Шейх Зайед” –най-голямата в Обединените арабски емирства и третата най-голяма в света, заради неуважителното си поведение и „оскверняващите“ светостта на джамията снимки, които си позволила да направи.

25-годишната певица публикува фотографии, направени пред „Шейх Зайед“, на които позира облечена в черен, дизайнерски хиджаб, с ярко червено червило и златно колие на врата, заемаща твърде предизвикателни и съблазнителни пози.

Ден след туристическата разходка на Риана от ръководството на джамията издали постановление, в което не се назовава директно името на Риана, но се споменава за „инцидент, в който бе въвлечена певица.“

„В случай на поведение, което нарушава моралните кодове за достъп до джамията, или други нарушаващи норматива посещения - като заснемането на неподходящи снимки, позиране по начин, неподходящ за сакрално място като това, говорене на висок тон или хранене – нарушителите са инструктирани да напуснат по най-учтив начин, отразяващ цивилизационните и толерантни атрибути на исляма.„

Вижте всички снимки от посещението на Риана на джамията Шейх Зайед (Абу Даби)

Последователите на певицата в Туитър постъпката и снимките на любимката си със смесени чувства – докато едни не намиран нищо грозно и пошло в тях, други я укоряват в незачитане на елементарни морални и религиозни стойности, както и неуместно демонстриране на сексапил.

Това не е единственото недоволство, с което Риана се сблъсква напоследък.

В момента певицата е на своето световно турне “Diamonds”, но успехът, който жъне сред почитателите си не е кой знае колко голям.

По повод един от последните си концерти, изнесен в Йоханесбург, Риана бе критикувана, че пее на плейбек и се държи вяло на сцената.

Масово заваляха недоволни коментари в Туитър и Фейсбук, в които директно се посочва несъответствието между високите цени за билети и качеството на музикалното шоу.

Четете още: Пореден и много болезнен татус за Риана

Още по темата

Коментари

4 тцЪ
  22 октомври 2013 | 10:45 отговор
 

Ми овца. Следващата стъпка ще е да влезе в "Свети Петър" и да се снима по прашки. Не изповядвам ислям, ама някои неща просто не се правят. Елементарна култура, която въпросното негро май няма.

 
3 Ani
  22 октомври 2013 | 10:21 отговор
 

snimkite sa i super qki

 
2 P
  21 октомври 2013 | 21:38 отговор
 

Няма никакво възпитание. "Култура" е непозната дума за нея.

 
1 deni
  21 октомври 2013 | 20:12 отговор
 

Пропада...

 

Добави Коментар

Най-четени