Излязоха наяве още любопитни тайни около новия сезон на 'Сексът и градът'

Тайните около дългоочакваното продължение на "Сексът и градът" продължават да се разплитат една след друга. Още любопитни подробности, свързани със специалния нов сезон на култовия ситком изплуваха наяве, този път благодарение на самата Джесика Паркър.

В интервю за списание Vanity Fair екранната Кари Брадшоу разкри, че актуалният коронавирус ще "върлува" с всичка сила и в сериала. "Определено ще бъде част от сюжета... Защото това е градът, в който героите живеят", сподели актрисата.

Като цяло Паркър не беше особено словоохотлива за други неизвестни към момента детайли от тв лентата. Единственото, което звездата издаде още, е, че тя, Синтия Никсън и Кристин Дейвис очакват с нетърпение да видят какво ще се случи с Кари, Шарлот и Миранда сега, когато вече са в разгара на 50-те си години.

"Мисля, че Синтия, Кристин и аз... всички сме развълнувани от изминалото време. Знаете ли кои са те в този нов свят сега? Адаптирали ли са се? Каква ще бъде ролята им? Какви ще бъдат те? Къде са се провалили като жени, като приятели и как са се ориентирали?... Толкова съм любопитна и развълнувана да видя как сценаристите си представят тези жени днес."

Както вече стана ясно, продължението на емблематичната сага за четирите жени, живеещи в Ню Йорк, ще бъде в 10 епизода от по 30 минути, с главни действащи лица Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис.

Що се отнася до плъзналия из медийното пространство слух, че Ким Катрал ще бъде заменена от комедийната актриса Дженифър Кулидж, имената на новите попълнения и заместници на други актьори засега остават загадка.

Четете още: Саманта Джоунс говори открито за секса! Ето ги най-страхотните изказвания на блондинката