Автор
Люблена Папазова

Изненада! Синът на Петканови ги позна

Семейство Петканови се прибраха с новите си носове в България след операцията в Турция. Въпреки подигравките в социалните мрежи, че двамата са се обезличили и детето им няма да ги познае, Габриел изглежда щастлив в прегръдките на родителите си. Те пък вече могат да покажат повече от новите си носове, с които изглеждат като брат и сестра. Припомняме, че инфлуенсърите се подложиха на ринопластика в Турция заради която изчезнаха за много кратко от социалните мрежи. Решението им бе посрещнато с много насмешка, като гаврите продължават и до днес. В тях се включиха Красимира и Димитър от „Фермата“, които се влюбиха в риалити предаването и днес продължават да са заедно.

View post on Instagram
 

„С Димитър се подложихме на “мозъчна трансплантация” ЗАЕДНО! Това е и причината да не сме отсъствали изобщо. Направихме тази стъпка не защото имаме някакъв здравословен проблем, а защото не ни харесваше как разсъждаваме и как гледаме на важните неща от живота! Човек свиква с образа в огледалото и с годините все по-рядко има смелостта да си признае, че не е прав и има нужда от корекция в начина си на мислене, поведение и отношение към околните. Изобщо не ни беше лесно да вземем това решение, все пак трябваше да скъсаме отношенията с доста близки и познати. Много хора ще ни хейтят, защото сме от тези, които търсят промяната и добрият пример, а като даваш “акъл” и добър пример, в повечето случаи те наричат популист или безумец.

View post on Instagram
 

Заснели сме цялата си трансформация от началото на Фермата 5 до ден днешен. Можете да изгледате всичко, което сме дали като послания през последните 2 години в профилите си. Благодаря за подкрепата и бъдете смели! Променяйте всичко, което не ви харесва - ако са части от характера ви или от вашият “mindset” ще бъде максимално полезно за вас и хората около вас, а ако носът ви е леко несъвършен, това са бели кахъри, но и това променяйте, ако Ви пречи в пътя към по-добро АЗ!“, иронизира Красимира. Митко Павлов не остана по-назад. Водещият си сложи лепенка и написа: "За да съм в тренда и да не пропусна да си направя нос а ла Майкъл Джаксън".

Четете още: Чарлз разкри предсмъртните думи на 100-годишния си баща Филип. Ето какво казал!