Как Благой Георгиев реагира на новината за бременността на Златка

06 декември 2022 | 11:10
26999
1
Снимки: Instagram
1

След като Златка Райкова потвърди слуха, че наистина е бременна от новия си приятел - Карен Хатчатрян, не закъсня и реакцията на бившия ѝ любим - Благой Георгиев.

Нека да припомним, че преди ден плеймейтката сподели горещи снимки от Малдивите, на които се вижда бременното ѝ коремче. На единия кадър блондинката позира чисто гола, прикрила гърдите си с ръка, а на другата е по бял бански. Новината за бременността на Златка Райкова беше очаквана. Слухове в тази посока имаше в последните няколко седмици. 

Интересно е обаче как експоловинката на Златка - Джизъса, реагира на информацията. Всъщност бившият футболист нито ѝ честити, нито коментира новината. Действията му са достатъчно красноречиви за отношението му по този въпрос.

Благой публикува на стори в Инстаграм снимка, която показва къде е завел той новата си любима  - Полина Спасова (вече Георгиева). Двамата са били на концерт на Лили Иванова. 

Явно спортистът, който скоро ще гледаме в новия сезон на "Сървайвър", отдавна е загърбил интереса си към русата силиконка. 

Златка и Благо Георгиев се разделиха през пролетта тази година. През това време се оказа достатъчно и за двамата, за да се окрилят от нови любови. Златка вече има син от Георгиев - момченце, което се роди през септември 2019 г., и носи името на баща си - Благой-младши.  

Преди време пък в телевизионно интервю Джизъса сподели, че с Полина още не бързат за наследник, тъй като искат първо да си дадат повече време, в което да се опознаят по-добре.

 

Четете още: Златка показа коремчето!


Още по темата

Коментари

1
  08 декември 2022 | 13:43 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени