Автор
Ива Петрова

Как Тити Папазов реагира на нападките срещу него заради историята с обръснатата глава

Мощен обществен отзвук предизвика скандалното видео, в което Тити Папазов разказва как подстригал приятелката си, защото му била изневерила. Сцената се разиграва преди много години, но едва сега става публично достояние чрез подкаста на певеца Тото. Макар видеото да е публикувано преди четири месеца, обществото реагира остро срещу разказаната от Папазов история, провокирано от случая с 18-годишната Дебора, която бе брутално обезобразена и остригана нула номер с макетен нож.

В клипа Папазов обяснява, че обръсва приятелката си, след като разбира, че тя е избрала друг. Това се случва през 1995 година. Междувременно се появи информация, че момичето е било завързано с белезници, докато безуспешно се борила срещу подстригването. Твърдението идва от певицата Йоана Захариева-Йоко, която била съученичка на въпросното момиче, остригано от Тити Папазов. Името ѝ е Гергана и според Йоко тя била вързана над 24 часа за парното от президента на баскетболния клуб Левски.



Пред Нова тв Тити Папазов коментира, че с момичето имали уговорка, според която в случай че тя му изневери, той ще я подстриже, а ако той ѝ изневери, тя ще му счупи фаровете на колата.

От профила си в социалната мрежа пък певицата Йоана Захариева определи Папазов като психопат, разказвайки, че обръснатото момиче е било в нейния клас и след случая не се е върнало в училище. После научила, че въпросната Гергана емигрирала в чужбина.

Папазов категорично отрече пред телевизията това да е истина.

Освен от баскетболиста, възмущението си певицата изрази и от поведението на Йонислав Йотов-Тото по време на интервюто. Обвиненията към него са свързани с това, че не е реагирал адекватно на думите на Папазов. Припомняме, че от вчера сутринта клиповете в канала му не са достъпни, а малко след това той се обърна към аудиторията си в YouTube, за да се извини, като обяви, че в онзи момент не е осъзнавал сериозността на случилото се и изрази своето съжаление.

От своя страна пък Тити Папазов не се отмята от думите си, но осъзнава грешките си, признавайки, че не може да върне времето назад, за да я поправи.

Четете още: Мрежата скочи срещу Тити Папазов, ето какво отговори той за историята при Тото