Автор
Христина Кирилова

Мрежата скочи срещу Тити Папазов, ето какво отговори той за историята при Тото

Видео, в което Тити Папазов разказва в подкаста на Тото, при това през смях, как е подстригал бивша невярна половинка, се превърна в новия скандал на деня. Особено след като вчера цяла България бе на протест заради жестокото насилие върху 18-годишната Дебора отстрана на Георги Николаев.

В участието си при рапъра отпреди няколко месеца, Папазов разказва, че е бил във връзка с 16-годишно момиче, а той тогава бил на 20 г. Тя му изневерила с най-добрия му приятел и за да я "накаже", Тити искал да подстриже косата на момичето. Тъй като тя, по думите му, се "борила неистово за косата си", Папазов успял "само" да направи дупки.

„Пристига тя. Може би щях да простя, но изнагля. Викам - да те питам нещо. Възпитателно ти дадох съвет как да контролираш нагона си - кога си игра със Суно? Получих адски некоректен отговор. И викам сега, понеже моята дума не цепи камъка на две, единственото нещо, което може да се случи, е да те подстрижа. И започва процеса на подстригване“, разказва със задоволство Тити Папазов.

Във видеото публиката изпада в бурен смях, както и самият Тото, заради което към днешна дата профилът на рапъра е бил докладван от много потребители. Въпреки че видеото е отпреди месеци, то обиколи социалните мрежи едва сега, след поредния случай на бита и обезобразена жена. Тото сам сподели стори от хора, които му обясняват, че докладват профила му, за да бъде блокиран. Жена му пък написа дълъг пост, в който го защити:

View post on Instagram
 

"Как е възможно така да извъртите нещата, че пак Тото да е виновен? Човекът дори на разказва собствена история. Бил се засмял на някаква история на някакъв друг човек", пише танцьорката Кристин и напомня, че Тото прави всичко необходимо, за да предразположи госта си. "Да се хилиш на глупостите на оня малоумник Тити е едно, но да продължиш да се хилиш на история за насилие е друго! Можеше още тогава да каже "брат, това не е ок". Но той не го направи!", отговаря ѝ почитателка.

А ето как коментира днес Тити Папазов нападките по свой адрес в мрежата:

"Не може да има паралел с онзи изверг. Нито е била бита, не съм я докоснал, нито е рязана, нито е кълцана. Атаката е преднамерена. Всички, които разпространяват това, като влезеш при приятелите им изплува едно популярно име, което заплаши със смърт Наско Сираков. Ама всичко мина и не се пита какво се случи с този инцидент. Все пак става въпрос за запис отпреди 4 месеца - 15-и март и инцидент отпреди 28 години", заяви Тити Папазов по повод на разпространения в социалните мрежи клип с него, в който разказва как хванал своя приятелка в изневяра и й подстригал косите.

"Пълни лъжи са, че е била непълнолетна. Беше на 19 г. Това се случи в края на август, началото на септември 1995 г. Тя е родена на 15 май 1976 г. Да, не си говорихме една година, но след това подновихме разговорите. След това отиде да живее в чужбина. Била емигрирала. Кой емигрираше през 1995-а", обясни баскетболният треньор.

"Дори не знам защо разказах това. Сигурно Тото ме е питал. Случило се е. Бяхме млади, малко буйни, повече глупави", допълни Папазов, предава 24chasa.

По-рано днес публикувахме видео, в което треньорът по баскетбол признава в подкаста на Йонислав Йотов-Тото, че е подстригал жена за назидание.

Видеото е публикувано преди няколко месеца, а по-късно бе изтрито, след като придоби изключителна популярност и предизвика възмущение в социалните мрежи.

Според певицата Йоко Захариев, съученичка на жертвата, момичето е било вързано с белезници и държано против волята му от Папазов:

Четете още: Свекър-мечта! Ето колко милиона дневни дава бащата на Гущеров и жена му Светлана