Автор
Ева Григорова

Какво каза Джаферович, преди да напусне "Игри на волята"

Джаферович, Ралица и Георги се устремиха към бягство от затвора на Арената в най-екстремното риалити на България. Задачата им беше доста трудна, а именно за изтеглят много тежък варел по пясъка, за да се измъкнат от заключена клетка, след което да продължат по трасето с препятствия.

Победата за Георги се оказа важна и решаваща, защото му спечели място в състезанието и цялото богатството от грошове на Джаферович.

Силният вятър не попречи на ралица да подреди парчетата от пъзела и тя успя да подреди загадката в края на трасето преди Джаферович, за която състезанието приключи.

View post on Instagram
 

"В този момент съм щастлива, че стигнах дотук, защото рискувах и здравето си на тази Арена. Ходът вчера беше всичко или нищо. Знаех, че няма да мога да победя останалите, ако не направя това” - каза развълнуваната Джаферович пред водещия Димо Алексиев минути преди да напусне Арената завинаги.

View post on Instagram
 


Щурмът към голямата награда продължи без почивка, а финалистите се изправиха в индивидуален сблъсък за пресяване на потенциалните шампиони. Те играха двубои един срещу друг на опасното предизвикателство “Колелото на смъртта“. Гого доказа, че е най-силният воин в тази битка, което автоматично го превърна в първия сигурен полуфиналист. Ралица, от своя страна, не отбеляза нито една победа. Това беше третата ѝ загуба за тази седмица, която я отпрати на трети пореден елиминационен дуел. Предстои да разберем дали ще се справи.



Четете още: Ким Катрал копира героинята си Саманта - хвана си младо гадже (СНИМКА)