Какво се случва, когато гаджето на Коцето си изтърве сапуна в банята (видео)

20 януари 2023 | 13:38
28221
3
снимки: Instagram
3

"Да запазим спокойствие", написа Константин и публикува поредното си скандално и шеговито видео в Инстаграм. Трябва да признаем, че певецът определено знае как да бъде актуален в социалните мрежи и да развесели последователите си. 

И този път успя да го постигне, като сподели видео как жена изпуска сапуна в банята, когато той влиза през вратата и постепенно започва да се съблича. Кадрите предизвикаха истински фурор в мрежата буквално за минути, а коментарите към публикацията продължават да валят. 

Появиха се съмнения, че тази женска ръка може и да не е на дългогодишната половинка Надя, а на друга жена. Съответно и някои се запитаха какви ги върши Коцето, докато любимата му не е вкъщи и коя е тази мистериозна дама. За капак - Константин е отбелязал и Шакира във видеото, което е препратка към скандалната ѝ раздяла след изневяра с Пике.

А ето и част от буйните коментари: 

"Ах, ти, мръснико", "Разиграл си и сапунерката", "Деца имате и ви гледат, господин Константин", "Коцето, това да не е Райна", "Септември месец - бебе", "Луд за връзване". 

Четете още: Като гръцка богиня: Вижте Глория в приказна рокля в Пунта Кана (снимка)


Още по темата

Коментари

3 Пипа
  21 януари 2023 | 22:57 отговор
 

Много противен наркоман

 
2 Шопе
  21 януари 2023 | 21:35 отговор
 

Абе Коце, презервативите с бело се гълтат бе, не се пъхат отзад.

 
1 Киро коравио
  21 януари 2023 | 12:04 отговор
 

А бе я да видим е ако Коцето си изпусне сапуна и аз съм там. Малииии

 

Добави Коментар

Най-четени