Автор
Ева Григорова

Какво се случва с Рене Зелуегър? Никога няма да я познаете! (Снимки)

Преди години Рене Зелуегър качи почти 14 кг за ролята си на Бриджит Джоунс и дори призна пред медиите, че след това е започнала да изпитва йо-йо ефекта на диетите, което пък довело до панически атаки.

За последната си роля, в която е почти неразпознаваема, Рене решила да използва помощта на костюм, вместо да се подлага отново на подобно мъчение.

View post on Instagram
 

Тя бе щракната на снимачната площадка на нов криминален филм по истински случай на NBC, чието заглавие е The Thing About Pam. В него тя играе убийцата Пам Хъп.

С помощта на специален костюм Рене успяла напълно да промени физиката си, а киномани забелязват, че ѝ е поставен и по-пухкав нос, който да напомня повече на героинята, която актрисата играе.


В момента Хъп излежава присъда затова, че е застреляла инвалид и е обвиняема за убийството на своя приятелка, която е намерена мъртва с 55 прободни рани.



Използването на костюм за надебеляване е противоречива практика в Холивуд. Наскоро Гуинет Полтроу и Сара Полсън споделиха, че съжаляват че са използвали такива в кариерата си.