Какво се случва: Валерия и Евгени подпалиха мрежата с тези палави снимки

19 май 2023 | 14:31
98075
27
снимки: Instagram
27

Валерия е избраницата на Евгени! Финалният епизод на втори сезон на "Ергенът" беше излъчен снощи и в него пианистът отпрати Елена разплакана и призна на моделката, че я обича, дори ѝ предложи брак. 

С края на шоуто приказката между двамата тепърва започва, но как ще се развият отношенията им и дали наистина ще се стигне до сватба, е ранно да се каже. Междувременно обаче зрителите на риалити предаването не изпускат от очи победителката Валерия и Евгени.

Минути след края на последния епизод Ваня Щерева, която е част от редакторския екип, сподели снимки с двойката и лаконично обобщи: "Приказката завърши. За да продължи". На кадрите тримата позират заедно, веероятно в Турция, където се провежда снимачният процес на предаването. 

На двете селфита се вижда как Валерия и Евгени са романтично прегърнати. На първата снимка и тримата са направили забавни физиономии - невиждан до момента кадър. 

Зрителите така и не останаха изненадани от финалното решение на Евгени, тъй като тя беше първото момиче, което той забеляза сред многото кандидатки за сърцето му. 

Четете още: Тотално забрави за Благо: Поли е в Гърция с нов мъж? (снимка)


Още по темата

Коментари

27 Manolov
  26 май 2023 | 19:22 отговор
 

Земеделски и индустриален инвестиционен заем Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на различни ваши проекти в рамките на търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 евро до 5 000 000 евро с възможност за възстановяване на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr) Чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 благодаря ви, чакам да ви прочета много скоро

 
26
  25 май 2023 | 18:26 отговор
 

 
25 Макрина Иванова
  23 май 2023 | 23:09 отговор
 

Елена била умна,интелигентна,с омайваща реч,но хора тя не е Валерия Сърцето на Евгени я избра най-безапелационно.Дори в мечтите си,Елена не може да застане редом до Валерия.Тя е грозна,плешива и застаряваща"актриса".Не и се получи,Евгени разбира от хубавото.

 
24 Дунди
  23 май 2023 | 16:37 отговор
 

Недоумявам, защо след като Евгени отдавна е бил направил своя избор,трябваше да бъдат подложени на унижение родителите на другите момичета! Към момента на провеждане на срещите, Евгени вече е бил наясно коя е неговата избраница, защо не направи среща само с нейните родители, нали сам твърдеше, че той сам е направил избора си със сърцето, едва ли е очаквал, че родителските срещи и съвети биха повлияли на избора му, а и както видяхме - не се вслуша в думите на майка си. Унизително и грозно, нито едни родители не заслужават да преживеят това, достатъчно беше причиненото страдание и болка на техните момичета, че Евгени дори прие и горивната - подарък от Света гора, направен от таткото - грък, подарък, натоварен с дълбока символика и огромна емоция и сантимент.

 
23 Аз
  23 май 2023 | 16:13 отговор
 

За сега всичко е наред, но когато дойде време да избира веганката между Евгени и някое бездомни куче ще видим.

 
22 към 19
  23 май 2023 | 15:04 отговор
 

Боже какви "словоизлияния", неграмотни , без стилистика и никакъв смисъл.Само едно нещио успях да забележа.!!!По какъв точно начин освен за кучетат се грижи за хората???Къде го видя уважаема?Излез на улицата , спри на някой ъгъл и ще видиш поне 10 такива като валерия, и не запомняш нито една физиономия- защото са безличини, семпли и каквото още се сетиа, а когато ти заговорят... да пази господ от ниски страсти/кориците на списанията ,"кучетата са най-голямата ми любов"- без коментар...

 
21 Ви
  23 май 2023 | 01:10 отговор
 

Младото си е младо и хубаво.Като стане на 34 ще поумнее и помъдрее.Валерия е за Евгени,той си я хареса от начало.

 
20 Ивайло
  22 май 2023 | 20:48 отговор
 

На Евгени мога да кажа само едно: Е няма да се ,,справите,, с Валерия. То се вида и при Цитиридис. Явно обича предизвикателствата,но от страни се вижда най-добре,сори!

 
19
  22 май 2023 | 20:27 отговор
 

Елена не може да я слагаме дори близо до Валерия. Елена има омаиваща реч и с тази реч се опита да заблуди едно младо и талантливо Момче. Тя е малко Симпатична но ако беше спечелила Евгени не след дълго време щеше да отзове в гнездото на Гърмящите Змий. Валерия обича и отдава грижи и огромна Любов? Валерия дори с риск да загуби Евгени заради нещастни изоставени Животинчета. Елена и се подигравателно и я наричаше КУЧКАРКАТА нали е ОБРАЗОВАНА А БЕЗ Сърце, уважение дори и културата и липсва. ВНИМАНИЕ... НИТО ЕЛЕНА, НИТО ВАЛЕРИЯ СА МИ ПОЗНАТИ, НО ТЯ ВЛЕЗЕ В ДУШАТА МИ С ПЪТЯ КОИТО Е ПОЕЛА СЪС МНОГО ТРУД И С ЛЮБОВ КАКТО КЪМ ХОРАТА ТАКА И КЪМ ЖИВОТНИТЕ. НЕ СЕ ИЗЛАТАЙТЕ В ЗАЩИТА НА ЕЛЕНА ВИЕ СТИ ВЛИЗКИ, СЪГРАЖДАНИ, КОЛЕГИ, ФАМИЛИЯТА И....БРАВО ЕВГЕНИ, ГЛЕДАМ ТЕ ОТ ПЪРВАТА ТИ РЕКЛАМА ДО ПОСЛЕДНА РОЗА ПОСТАВЯНЕ ПРЪСТЕНА И ПРЕДЛОЖЕНИЕТО. ДЪРЖАХ НА ОЩЕ 5 ДАМИ КОЙТО СИ ЗАСЛУЖАВАШЕ ДА ИЗБЕРЕ ЕДНА ОТ ТЯХ, НО ЕЛЕНА НЕ Е ТАЗИ В КАКЪВТО ТЕАТЪР СЕ ИЗИГРА, ДОРИ СЕ ИПУСНА КОИТО Е СЛЕДИЛ ВСЯКА НАПАДКА И ОБИДИ, ( ТОИ МИ ПРИНАДЛЕЖИ И ВИЕ ГО ВИЖДАТЕ И СТЕ УБЕДЕНИ) И ТАКА СИ ОТИДЕ КАКТО И ДОИДЕ. НА ВЛЮБЕНАТА ДВОЙКА ( ЗДРАВЕ, ИСТИНСКА СИЛНА ВРЪЗКА?Евгени предложи, подкрепа на Валерия, напълни ми Душата Евгени, влагодаря ти, не се поддават на интриги! Докажете силата помежду ви? Създаити СЕМЕСТВО, ДЕЧИЦА ЗА ДА ИМА И КИПИ ЖИВОТ......ЗА МЕН СТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА 2РИ АДАМ И ЕВА. ЖИВЕИТЕ НОРМАЛНО, ОБИЧАИТЕ СЕ, ВЗЕМЕТЕ В ЖИВОТА ВИ ВСИЧКО КОЕТО ВИ ПРИНАДЛЕЖИ????????? ПОПЪТЕН ВЯТАР И МЕЧТИ!?. НЕ СЕ ПОЗНАВАМЕ НО СЕДНАХТЕ В БОЛНОТО МИ СЪРЦЕ И ЩЕ Е ТАКА ДО КАТО СЪМ ЖИВА. КОГАТО БЯХТИ ПРИ ЦИТИРИДИС АЗ ВИ СЕ РАДВАХ И ПИРУВАХ. ОБИЧАМ ВИ, С ВАШЕ ПОЗВОЛЕНИЕ ПО ЕДНА ПРЕГРЪДКА ...

 
18 Плочип
  22 май 2023 | 20:08 отговор
 

Еленке,нема да мирясаш докато не ги разделиш,но не разбра ли, като си акьлата толкова,че ти подлеаха вода.Ти боравиш с думите, ама думите не винаги значат нещо. Евгени е умно момче и в прав текст ти направи комплимент,че си прекрасна, но не си за него.Не те иска!!!

 

Добави Коментар

Най-четени