Камелия пак легна под ножа? Вижте колко е различна!

31 март 2021 | 12:12
23029
8
снимки: Instagram
8

Доскоро Камелия беше една от малкото фолкдиви, които разчитат на естествената си красота. В последно време обаче блондинката, която в началото на годината чукна 50 г., изглежда все по-различно от преди. 

Наскоро тя оперира носа си и въпреки че не е говорила за ринопластиката си публично, снимките ѝ в социалните мрежи я издават достатъчно. И макар много от феновете ѝ да не приемат положително промяната във визията ѝ, тя все пак не е толкова крещяща, колкото беше при колежката ѝ Преслава.

Сега обаче, освен носа, забелязваме че цялостната визия на Камелия е доста различна. Някои предположиха, че отново е легнала под ножа за корекция на брадичката или скулите, а други - че е заложила на ботокс, който е изгладил всички несъвършенства по лицето ѝ. Факт е, че на последните си снимки в социалните мрежи изпълнителката изглежда някак подмладена, а кожата ѝ е перфектно изпъната. 

Но каквито и да са корекциите, които е направила, Камелия продължава да бъде един от секссимволите на попфолка.

Четете още: Ето заради кого ДесиСлава остави Благой и сина им и отиде в Дубай

Още по темата

Коментари

8
  18 май 2021 | 13:49 отговор
 

А преди това на лекаря легнала ли е?

 
7 МХХМ
  07 април 2021 | 11:31 отговор
 

Сега разбрах че една жена има и нос. За мен носа няма никакво значение, далеч по важно е това как се ебе, това не се учи не се и имитира, дадено е по природа и едни го имат и са мноого голяма рядкост други не.

 
6 Ивелина
  01 април 2021 | 22:10 отговор
 

Винаги съм била толерантна към циганския етнос, но и ги ненавиждам циганите.Семейна съм,на 38г,русокоса, секси тяло.Мъжете ме събличат с поглед, включително и циганите мъже.За последните не ми пука.Поне до скоро беше така.С мъжа ми бяхме на плаж, а до нас се бяха разположили няколко момчета циганчета. Играеха на карти и пиеха бира.Влязах във водата сама и две от циганчетата ме последваха.Приближиха се към мен и започнаха да ме свалят.Опитах се да изляза от водата, но циганите ми препречиха пътя.Погледнах към мъжа ми, а той беше при другите цигани и играеше на карти с тях.А двете циганчета при мен взеха да ме обарват под водата.Ръцете им шареха по тялото ми.Циганите бяха с красиви тела и аз се възбудих.Мразех ги, но усещах как в слабините ми започва да бушува пожар.Момчето зад мен ме притисна и усетих набъбналия му член.Свалих си долнището на банския и го увих на китката си.И двете циганчета ме изчукаха във водата.Беше най-вълнуващия и хубав секс, който съм правила.Не мислех нито за евентуални болести, нито за евентуално забременяване.Просто правех страхотен секс с две циганчета и то под носа на мъжа ми, който играеше на карти на двайсетина метра от мен.

 
 
18 май 2021 | 13:50

Това от кой сайт го прекопира?

 
27 август 2021 | 23:22

нека му на мъжа ти като взел та пък карти играе пак пиши тука и халал да са ти чееветата, и той не се знае с тея карти и такива около него какво ще му нацакат

5 Кел файда
  31 март 2021 | 19:35 отговор
 

Годините не се крият,те си личат!

 
4
  31 март 2021 | 17:04 отговор
 

В днешно време има някой, който на снимки да не изглежда на 25 ли? Всички знаем как става така, че на снимки всички са със супер загладената кожа, откакто се измисли фотошопа. Но в действителност даже тези на 35 и с много много пари, като ги видиш в някое видео в ИГ, дори с филтри и прочие, си личи на колко са години.

 
3 MILF
  31 март 2021 | 16:14 отговор
 

Много добра лелка

 
2
  31 март 2021 | 13:37 отговор
 

Добре изглежда, като на 30. Но на живо и с много грим си личи.

 
1 РОН ДЖЕРЕМИ
  31 март 2021 | 13:32 отговор
 

Кът я вида и почвам да фърлям двойно по-голямо количество сперма...

 

Добави Коментар

Най-четени