Камелия проговори за най-голямата си любов

09 август 2020 | 11:48
13489
3
снимки: Facebook
3

„Времето ни е много напрегнато, енергично и много агресивно. Това усещам и в попфолк музиката – много агресия. Балади отдавна не се чуват. Умерена песен няма шанс да влезе в дискотека. Всичко стана напористо – на всяка цена“, заявява Камелия в интервю за вестник „Телеграф“. Певицата е категорична, че приятелство между колегите ѝ в бранша няма, затова за най-добър свой приятел чувства гаджето си Цветин.

‍ Magama салони Магама

Публикувахте от Kamelia в Петък, 7 август 2020 г.

„За да бъдат двама души приятели и в същото време колеги, те трябва да са много израснали като хора, като човешки същества вътрешно. При тях не трябва да има его. Не трябва да се състезаваме като жени, като изпълнителки – коя песен е по-харесвана от феновете, коя е по-успешна. Има ли го това, не е ли изчистено в зародиш, никога не може да има приятелство. Приятелството е чисто споделяне, подкрепа. То не е състезание“, обяснява певицата. 

 

Публикувахте от Kamelia в Понеделник, 15 юни 2020 г.

„Да си сигурен, че той няма да злоупотреби с доверието ти, няма да ти навреди, че помощта и съветите му са чисти - това за мен е приятелство и аз го имам в очите на Цветин и в цялостното му присъствие в моя живот. Това е дълъг път, ние също сме имали трудни моменти с раздели. Всеки си има остри връхчета, които не е нужно да затъпяваш, а да напаснеш с другия така, че да не губиш себе си, но да не загубиш и човека, когото обичаш“, разкрива тайната на успешната си връзка тя.

Четете още: Ето къде шеф Манчев заведе новата си любима на почивкаОще по темата

Коментари

3 Palpatin
  03 януари 2021 | 17:34 отговор
 

Камелия има хубави цици и е показвала циците си.

 
2 Ох
  17 октомври 2020 | 17:10 отговор
 

УМНА и ХУБАВА това някаква първоаприлска шега лице тази е типичен селски хляб

 
1
  09 август 2020 | 15:13 отговор
 

Хем си е хубава и си е умна.

 

Добави Коментар

Най-четени